Sport

Jégkorong: vasárnap este jön a Fradi!

Jégkorong: vasárnap este jön a Fradi!

2012. február 5., vasárnap
Jégkorong: vasárnap este jön a Fradi!

Nem befolyásolja a jelenlegi hóhelyzet az este 18 órakor a műjégpályán megrendezésre kerülő Tisza Volán-MTK - Ferencváros magyar kupa jégkorongmérkőzést.

Olvasóink érdeklődésére megkérdeztük

Kalocsa Lászlót

, a hazaiak vezetőedzőjét. "Nem kaptunk olyan tájékoztatást, hogy el kellene halasztanunk a találkozót. Mind részünkről, mind a Fradi részéről nagyon várjuk a meccset. A fővárosból is jelezték, hogy mindenképp szeretnék lejátszani a mai mérkőzést" - tájékoztatta portálunkat megnyugtatásul a tréner. "Bízom benne, hogy mint korábban, ezúttal is minél többen kijönnek szurkolni a csapatnak" - tetet hozzá az edző. Mint emlékezhetünk, szombaton elmaradt a Szeged Beton bajnoki vízilabda-mérkőzése a Debrecen ellen, mert a vendégek nem tudtak útra kelni, valamint számos felkészülési labdarúgó-mérkőzés is kútba esett az időjárás miatt. A Tisza Volán-MTK együttese eddig két mérkőzést vívott a magyar kupa küzdelmeiben, előbb hazai pályán a Dab.Docler 2 diadalmaskodott 5-2-re Hetler Ádámék felett, majd idegenben a Sapa Fehérvártól kaptak ki 5-1-re - az élvonalbeli ellenfelek ellen mindkét eredmény tisztes helytállásról árulkodik. Vasárnap este 18 órától újabb első osztályú csapat, a Ferencváros ellenében javíthatnak a szegedi hokisok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.