Sport

Labdarúgás: edzőképzések és előadás a Barcelonáról

Labdarúgás: edzőképzések és előadás a Barcelonáról

2012. január 13., péntek
Labdarúgás: edzőképzések és előadás a Barcelonáról

Labdarúgó edzői tanfolyamokat szervez Szegeden az MLSZ. Az edzői „D” képzést februárban és márciusban, az UEFA „B” képzést márciustól júliusig tartják. A Milleniumi Kávéházban többek között a Barcelona játékrendszeréről beszél majd Lóczi István UEFA „PRO” diplomás edző előadásában.

Az MLSZ Csongrád megyei Területi Igazgatósága szervezi az MLSZ „D” edzői tanfolyamot, melynek díja 45 000 forint, a képzési idő 50 óra (6 nap). Helyszín: Szeged, CSLSZ Székház, Közép fasor 1-3. Ideje: 2012. február 18-19-ig és február 25-26-ig, illetve március 10-11-ig. Jelentkezési és fizetési határidő: 2012. február 11. A minimális létszám 25 fő. Amennyiben nem lesz annyi jelentkező, lehet csatlakozni a kecskeméti csoporthoz. Az UEFA „B” edzői tanfolyamra a Dél-Alföldi Régióból lehet jelentkezni (Bács-, Békés-, Csongrád megyékben). A tanfolyam díja 150 000 forint, képzési idő 120 óra (15 nap + 2 vizsganap), helye: Szeged, CSLSZ Székház, Közép fasor 1-3. Ideje: 2012. március 19-től - július 2-ig. A tanfolyam általában 2 hetente vasárnap és hétfőn lesz, jelentkezési és fizetési határidő 2012. március 5., felvételi: 2012. március 12. A jelentkezés feltételei: betöltött 18. életév, MLSZ „D” vagy állami végzettség vagy, NB I-s játékos múlt, orvosi alkalmasság, erkölcsi bizonyítvány. Jelentkezési lapok letölthetők

az MLSZ honlapjáról.

Érdeklődni: Lóczi István 70/9350185 (locziistvan@freemail.hu).

Előadás edzőknek a Milleniumi Kávéházban

Telkiben az UEFA „PRO” licences edzők részére szakmai napokat szervezett az MLSZ Felnőttképzési Intézet Edzőképző Bizottsága január 8-án és 9-én, ahol előadó volt Andy Roxburgh az UEFA technikai igazgatója is, aki a Barcelona játéka és a „BL” tapasztalatai, valamint a profi edzők ismérvei témakörben tartott szemináriumot. Az ott elhangzottakból tart előadást Lóczi István UEFA „PRO” diplomás edző Csongrád megyei szakmai igazgató Szegeden a Milleniumi Kávéházban (Szeged Dugonics tér), január 23-án 18 órakor. A szervezők várják a Csongrád megyei edzőket, különösen az „A” diplomásokat. A továbbképzésen szó lesz még a Barcelona új, 3-4-3-as játékrendszeréről is. Az MLSZ területi igazgatósága egy kis vendéglátásról is gondoskodik az edzők kötetlen beszélgetéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.