Sport

Kosárlabda: Molnár Miklósnál nem komoly a baj

Kosárlabda: Molnár Miklósnál nem komoly a baj

2012. január 17., kedd
Kosárlabda: Molnár Miklósnál nem komoly a baj

A Szent Gellért Magánklinikán elvégzett MR-vizsgálat alapján kiderült, nem súlyos Molnár Miklós térdsérülése - olvasható a Naturtex-SZTE-Szedeák honlapján.

Molnár Miklós

a szombati, Debrecen elleni mérkőzésen még biztosan nem léphet pályára, ám reményei szerint a jövő héten már újra edzésbe állhat. "A vizsgálat eredménye szerint a porcok és a szalagok épek, viszont keletkezett egy ödéma a térdemben, és ez okozza a fájdalmakat" - mondta a 26 éves kosaras

a csapat honlapjának nyilatkozva

. "Csapatorvosunk,

Virág György

erre a hétre a gyógykezelések mellett még pihenést írt elő, de bízom abban, hogy a jövő héten már elkezdhetem a könnyített edzésmunkát. Az egyik szemem sír, a másik nevet, hiszen tartottam attól, hogy műtét vár rám, ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy szombaton nem játszhatok a Debrecen elleni rangadón" - tette hozzá a közkedvelt Mixi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.