Sport

Az MKSZ tájékoztatást vár a Sport Klubtól

Az MKSZ tájékoztatást vár a Sport Klubtól

2012. január 6., péntek
Az MKSZ tájékoztatást vár a Sport Klubtól

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) hivatalos tájékoztatást kért a Sport Klubtól, illetve annak tulajdonosától, azt követően, hogy a csatornát az országszerte nagy szolgáltatási területen jelen lévő Magyar Telekom Nyrt. T-Home televíziós programcsomagjainak többségéből kivették.

Miután az MKSZ-szel 2009-ben kötött szerződés értelmében a Sport Klub rendelkezik a bajnoki és kupamérkőzések, valamint számos válogatott találkozó közvetítési jogával, most sok drukker maradhat le fontos magyarországi eseményekről - hangsúlyozza MTI-hez eljuttatott közleményében az MKSZ. Hozzáteszi: a jövő heti elnökségi ülésen foglalkoznak az üggyel, ám a szövetség vezetői lehetőségeikhez mérten addig is mindent megtesznek, hogy ideális megoldást találjanak, és mielőbb ismét széles körben láthatóak legyenek a bajnoki és válogatott mérkőzések. Az eset a közelgő férfi Európa-bajnokságot nem érinti, mivel a január 15. és 29. között Szerbiában sorra kerülő kontinenstorna magyar érdekeltségű mérkőzéseit a Magyar Televízió m1-csatornája, számos további találkozót pedig a Sport Tv közvetíti. A Sport Klubon a kézilabda bajnokik mellett többek között hazai élvonalbeli kosárlabda- és vízilabda-találkozók láthatók. A csatorna 2009-ben öt évre szóló szerződést kötött a hazai kézilabda-szövetséggel, és állandó közvetítője a Pick Szeged bajnoki és kupatalálkozóinak is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.