Sport

Hátország: kenguruk a palánk alatt

Hátország:  kenguruk a palánk alatt

2011. december 21., szerda
Hátország:  kenguruk a palánk alatt

A Vásárhelyi Kosársuli több, mint nyolcvan játékosa lépett pályára az Országos Kenguru Kupa Szegedi Területi Csoportjának mérkőzésein.

A 2001/2002-es korosztály valamennyi mérkőzése nagy küzdelmet hozott, a szülők, testvérek, barátok és az éppen nem játszó gyerekek remek hangulatot varázsoltak a kosárlabda csarnokokba.

Szöginé Kotormán Zsuzsanna

tanítványai, a Vásárhelyi Hódok a közelmúltban bebizonyították, hogy helyük van az "A" csoportban, hiszen a Szegeden megrendezett "B" csoportos erőpróbán mindkét ellenfelüket nagy fölénnyel győzték le és ezzel feljutottak a magasabb csoportba.

A "B" csoport eredményei:

Vásárhelyi Hódok - Weöres Kisrókák 68-41 Weöres Kisrókák - Szegedi Aranykezek 45-19 Szegedi Aranykezek - Vásárhelyi Hódok 15-71 A Kenguru Kupa küzdelemsorozata Vásárhelyen, a Hódtói Sportcsarnokban is folytatódott. A "C" csoportban Szilágyi László együttese, a Vásárhelyi Vidrák, míg a "D" csoportban Utasi Gábor tanítványai, a Vásárhelyi Bikák örülhettek az elsőségnek és ezzel egy csoporttal feljebb jutottak. A mérkőzések Vásárhelyen is a már megszokott parázs hangulatban, óriási szurkolás közepette zajlottak.

A "C" csoport eredményei:

Vásárhelyi Ráják - Vásárhelyi Vidrák 31-51 Vásárhelyi Vidrák - Vásárhelyi Rókák 55-7 Vásárhelyi Rókák - Vásárhelyi Ráják 16-44

A "D" csoport eredményei:

Vásárhelyi Bikák - Vásárhelyi Skorpiók 42-18 Vásárhelyi Skorpiók - Vásárhelyi Csikók 12-28 Vásárhelyi Csikók - Vásárhelyi Bikák 15-49

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.