Sport

Futsal: a Gyöngyöst fogadja az EHÖK

Futsal: a Gyöngyöst fogadja az EHÖK

2011. december 6., kedd
Futsal: a Gyöngyöst fogadja az EHÖK

Bár az NB I-es küzdelmek véget értek, a futsalt szeretőknek még akad program az évben, az élvonal januári folytatásáig. Például szerda este 20.30-tól egy SZTE EHÖK - Gyöngyös meccs a Csonkában!

A találkozót, melyre a férfi futsal NB II Keleti csoport 11. fordulójában kerül sor, eredetileg hétfőn játszották volna Gyöngyösön, ám mint

Cserenkó Szabolcstól

, az SZTE EHÖK SE vezetőedzőjétől megtudtuk, a hevesiektől több strandlabdarúgó válogatott-kerettag játékos is csak a hétvégén tért haza a nemzeti csapat ománi edzőtáborából, így erre való tekintettel a találkozó halasztását kérte vezetőségük. Az egyetemisták cserébe a pályaválasztói jog felcserélését kérték, amibe az immár vendégek beleegyeztek, így szerda este 20.30-tól, némiképp szokatlan időpontban, újra pörög a futsallabda a Csonkában. A vendégek jól kezdték a bajnokságot, két diadal után idegenben ikszeltek a Huszárokkal, majd vereségek sora következett, melyet két hete sikerült megtörni egy Rubeola II elleni győzelemmel, legutóbb pedig a Dunakeszi verte őket simán, így 3 győzelem, 1 döntetlen, 6 vereség mérleggel a tabella 10. helyén tanyáznak. Az SZTE EHÖK legutóbbi két meccsén - Törökszentmiklóson és itthon a Rákosmenti FC ellen - 22 gólt lőtt és 12-t kapott összesen, a

Kalános János, Polczer Norbert

páros pedig ontja a gólokat, előbbi 20 találatával az előkelő 4. helyen áll a listán holtversenyben a monori

Bokros Bálinttal

, eggyel elmaradva a Dunakeszi Kinizsiben levezető korábbi nagypályás válogatott

Horváth Ferenctől

. A gyöngyösiek utánpótlását már volt alkalma megfigyelnie a hazaiak edzőjének, hiszen ő vezeti az UTC U17-es és U19-es korosztályos együtteseit is, akiknek a Heves megyei csapat csoportriválisuk. "Van soraikban egy-két tehetséges játékos, de a felnőtt csapat jelenlegi helyzetét tekintve, nem hiszem, hogy nagy segítségére tudnak lenni a szerdai ellenfélnek. Ennek a meccsnek egyértelműen mi vagyunk az esélyesei" - vélekedett a tréner. Szerda este 20.30-tól a Csonka-szakközépiskola tornatermében minden kiderül.

A 11. forduló programja:

SZTE EHÖK SE - ESC Gyöngyös-MI

szerda 20.30

(Török, Somodi, Kovács P.) Szuperinfó Vác FSE - Nyíradonyi Huszárok FC

december 23. 18 óra

Hétfői eredmények:

Bábolna-NM TFC - Salgótarjáni VSE 22-3 (10-3) Rákosmenti FC - RAFC HungraÍz 6-2 (2-0) Monor SE - Rubeola FC Csömör II. 5-7 (1-3)

A múlt pénteki Kispest FF - Dunakeszi Kinizsi FC találkozó a játékvezető döntése értelmében elmaradt, a hazaiak nem álltak ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.