Sport

Vízilabda: Szentesen zárja az őszt az Universitas

Vízilabda: Szentesen zárja az őszt az Universitas

2011. november 29., kedd
Vízilabda: Szentesen zárja az őszt az Universitas

Zárja a bajnokság őszi idényét a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas OB I-es női vízilabdacsapata is, szerdán a 7. fordulóban Szentesre látogatnak Lakó Gábor tanítványai.

Két győzelemmel és három vereséggel jelenleg a tabella 5. helyén állnak a szegedi lányok a bajnoki küzdelmek során, legutóbb a Héraklész utánpótlás-válogatottat verte 12-6-ra. A Szentes a bajnoki címvédő Dunaújvárossal döntetlenezett, ez volt az első pontvesztése

Zantleitner Krisztina

együttesének. Kétségtelen tény, hogy a bajnokaspiráns hazaiak toronymagas esélyesei a találkozónak, ám ennek ellenére a két Csongrád megyei szomszédvár csatája nem csak presztízsében nagy meccs, hiszen rendre szoros eredmények születnek az összecsapásokon. Legutóbb a magyar kupa selejtezőcsoportjában például 15-13-at játszott a két fél szentesi diadallal. Nem szabad megfeledkeznünk persze arról sem, hogy a hazaiak a LEN-kupa selejtezőcsoportjából is csoportelsőként jutottak tovább. "A papírforma természetesen a Szentesnek kedvez, de szeretnénk egy szoros mérkőzést vívni velük, ahogyan a magyar kupában is sikerült" - közölte portálunkkal

Lakó Gábor

vezetőedző. "Betegség miatt ezúttal sem számíthatunk

Brezovai Dorottyára

, akinek ez a meccs jó bemutatkozás lett volna egykori csapattársai ellen, azonban mindenki más egészséges. Igyekszünk a Szentes legjobb játékosait, főleg a válogatottakat semlegesíteni, így elérhetünk egy szorosabb eredményt" - tette hozzá a tréner. A találkozót Szentesen rendezik szerdán 17.30-tól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.