Sport

Puskás Ferencre emlékeznek pénteken Szegeden

Puskás Ferencre emlékeznek pénteken Szegeden

2011. november 3., csütörtök
Puskás Ferencre emlékeznek pénteken Szegeden

Péntek délután a Tisza-parti Aranycsapat-emlékműnél koszorúznak a Szegedi VSE kezdeményezésére, majd Kiss-Rigó László celebrál emlékmisét a dómban.

A Szegedi VSE kezdeményezésére a szegedi labdarúgócsapatok és a szurkolók november 4-én (pénteken) 16.45-kor a Tisza-parti Aranycsapat-szobornál emlékeznek meg

Puskás Ferencről

halálának 5. évfordulója alkalmából. A kezdeményezéshez a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Területi Igazgatósága, illetve annak társadalmi elnöksége is csatlakozott. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, s arra kérnek, hozzon magával egy szál gyertyát. A megemlékezés után 17 órakor a dóm mellett a Magyar Pieta 1956 szobornál lesz koszorúzás és műsor az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseinek emlékére, majd 18 órától

Kiss-Rigó László

megyés püspök celebrál ünnepi szentmisét a dómban Puskás Ferenc és az 1956-os forradalom és szabadságharc áldozatai tiszteletére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.