Sport

Labdarúgás: zakatolt a Volán a Szolnoki MÁV ellen

Labdarúgás: zakatolt a Volán a Szolnoki MÁV ellen

2011. november 6., vasárnap
Labdarúgás: zakatolt a Volán a Szolnoki MÁV ellen
Magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott a Tisza Volán SC Szeged a Szolnok otthonában, s így megkezdheti a felzárkózást az élmezőnyhöz.
1
-
4
Szolnoki MÁV FC II.
-
Tisza Volán SC Szeged
Labdarúgó NB III Alföld csoport 12. forduló

Labdarúgó NB III Alföld csoport 12. forduló:

Szolnoki MÁV II. FC – Tisza Volán SC Szeged 1-4 (0-2). Szolnok, 100 néző, vezette: Futó Tamás (Székely Á., Földesi J.) Szolnoki MÁV FC II.: Modola – Pintér, Bálint, Kalóz (Markót 59'), Rokszin, Szalai, Rácz R., Németh, Szecsei, Rézműves, Kalmár (Győrfi 55'). Vezetőedző: Horváth Csaba. Tisza Volán SC Szeged: Czirják – Kormányos, Vida (Pénzváltó 83'), Dargó, Grünvald, Kéri, Mucsi (Dedovics 80'), Szilágyi, Beretka, Faragó, Rácz D. (Veréb 74'). Vezetőedző: Buchholcz Gábor. Gólszerzők: Rokszin Á., illetve Rácz D. 2, Faragó B., Kormányos K. Buchholcz Gábor: "A srácokat hajtotta a bizonyítási vágy; ami a korábbi meccseken hiányzott, az elsöprő lendület, a pontos helyzetkihasználás most megvolt. A csatáraink is betaláltak. Reméljük, ebből a teljesítményből tudunk a következő találkozókra is átmenteni valamit, és ha kitart a lendület, akkor nincs veszve még a dobogó sem. Gratulálok csapatomnak!"

Online tudósításunk:

90' Vége a mérkőzésnek. Megtörte hárommeccses vereségi sorozatát a Buchholcz-legénység, s értékes győzelmet aratott Szolnokon.
87' Futballra emlékeztető dolog nemigen történik, előrevágott labdák, megakadt akciók. Eldőlt a találkozó, zsebben a siker.
83' Tart a mezőnyküzdelem, amit még egy csere tarkít majd: Vidát Pénzváltó váltja.
80' Újabb csere a vendégeknél: Mucsi helyett Dedovics próbálkozhat.
78' Küzdelem a pálya középső részében, labdaszerzések, elakadt indítások jellemzik most a játékot.
74' Ráczot váltja Veréb a Tisza Volánban.
69'GÓÓÓL! 1-4 Tovább nőtt az előny! Kormányos Kolos elfutott a jobb oldalon, a tizenhatoson belülre érve becsapta védőjét, majd ballal a kapu jobb felső sarkába csavart.
65'GÓÓÓL! 1-3 A második Kéri-szöglet már a kapuban landolt. Rácz 5 méteres fejese ezúttal megzörgette a hálót.
63' Az első Kéri-sarokrúgást Rácz kapufára fejelte 8 méterről.
62' Szegedi szögletek, ott tartózkodnak a kék-feketék a hazai térfélen.
59' Még egy csere a hazaiaknál: Markót váltja Kalózt. A Szeged rúghatott közben szögletet: veszélytelen.
55' Csere a hazaiaknál: Kalmár helyett Győrfi érkezett.
52' Szögletet végzett el a Volán, ebből azonban kontrát indíthatott a Szolnok. A jobb oldalon elfutva tizenhatosan belülre passzolták a zsugát, ahol Czirják bravúrral, vetődve szedte le Kalmár lábáról.
50'GÓÓÓL! 1-2 Szépített a Szolnok. Rokszin egyéni akciója végén beverekedte magáét a 16-oson belülre, majd a tétlenkedő védők között a kapu bal alsó sarkába helyezett.
49' Egy veszélyes szolnoki támadást leshelyzet miatt állított meg a partjelző.
46' A Szeged megkezdte a második félidőt.
SZÜNET
45' Bal oldalra került át egy szolnoki beadás, amire Kalmár érkezett, de a szegediek szögletre mentettek.
44' Beretka futott el a bal oldalon, beadása Kormányos elé került, aki 8 méterről ballal a kapu fölé emelt.
43' Mucsi indult 20 méterre a kaputól, középen tört be két védő között, majd a kapussal szemben kissé tanácstalanul próbált cselezni: a védők szögletre mentettek.
40' Egy ellentámadást figyelhettünk, Rokszin futhatott, de Vida biztosan szerelt a tizenhatos előterében.
38' Szilágyi Kérit indította jobb szélen, de mielőtt helyzetbe került volna, lelopták lábáról a labdát.
35' Szabadrúgást végzett el az alapvonaltól 8 méterre a Szeged, Szilágyi tekerését hárították a hazai védők.
32' Szecsei 18 méteres, középre tartó átlövését hárította Czirják.
28'GÓÓÓL! 0-2 Faragó 18 méterről indította Rácz Dezsőt, aki egy csellel elhúzott, és a kifutó kapus mellett a hosszú sarokba gurított. Két csatárunk eddig nagyszerűen működik!
26' A középpályán küzdenek a felek, a kapuk nincsenek veszélyben, a játék kiegyenlített.
21' Most a bal oldalon futott el Rácz: szöglet a vége. Beretka sarokrúgását a hazaiak hálóőre, Modola a léc fölé tolta.
17'GÓÓÓL! 0-1 Rácz Dezső szépen fordult le a jobb oldalon, a kapu előtt keresztbe lőtt, és az érkező Faragó Bence 3 méterről az üres kapuba passzolt.
14' A pálya középső harmadában folyik a játék, a támadások a védőzónákban rendre elakadnak, helyzet nélkül telnek a percek.
9' Beretka pontos indítása a jobb oldalon elfutó Kéri elé került, aki kissé kiszorított helyzetből a kapu külső, bal oldali hálójába lőtte a labdát.
4' A Szolnok járatta a labdát, egy labdaszerzés után azonban kontrát kezdtek építeni a szegediek, de Vidát könnyedén szerelték.
1' A hazai csapat egy jobb oldali indítással kezdte meg a játékot, ezt Grünvald hatástalanította nagyszerűen.
13.28: Felállnak a csapatok a szolnoki stadion műfüves pályáján, köszöntik a mintegy 100 nézőt, majd térfelet választanak. 13.15: Ragyogó napsütés fogadja a szolnoki stadionba kilátogatókat. 17-18 fokos, igazi futballidő. A csapatok javában melegítenek, világoskék szerelésben a hazai gárda, a Szeged a megszokott kék-feketében focizik majd. Beharangozó írásunkat itt olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.