Sport

Labdarúgás: megrogyasztotta a Balástyát a szegedi IC

Labdarúgás: megrogyasztotta a Balástyát a szegedi IC

2011. október 16., vasárnap
Labdarúgás: megrogyasztotta a Balástyát a szegedi IC

Három nyeretlen mérkőzést követően igencsak megnyitotta a gólzsákot Bóka Ferenc legénysége, mely idegenben számolt kilencet a sereghajtóra.

Úgy tűnik, a kiütéses idegenbeli sikerekre specializálódott a Szegedi VSE gárdája ebben a sorozatban. A Dorozsma elleni 6-1 óta képtelen volt átlépni saját árnyékát a Bóka-legénység, mely a 10. forduló vasárnapi ütközetén valósággal elsöpörte soros vendéglátóját, a Balástyát. (Annak ellenére, hogy

Csala Róbert

kapus és

Laczkó Zsolt

eltiltás,

Környei Bence, Balog Tibor, Hegedüs Csaba

és

Kenderesi Márton

pedig sérülés vagy egyéb elfoglaltság miatt nem állhatott rendelkezésre.) A sereghajtó hazaiak az első pillanattól kezdve alárendelt szerepre kárhoztattak, tulajdonképpen végig az történt a pályán, amit a vasutasok elterveztek, akartak. A gyors szegedi támadók szétzilálták a balástyai védelmet, sorra alakították ki a sakk-matt lehetőségeket, s ha

Reguli Máté

kapus nem fog több ziccert, akár az a szégyen is megeshetett volna

Antal Róbert

igen nehéz helyzetben lévő alakulatával, hogy tíz vagy több gólt kasszíroz. Ezt azonban végül sikerült megúszni, ha egyáltalán egy 9-1-es vereséget követően lehet (érdemes) erről beszélni... A krónikához tartozik, hogy az első játékrészben a SZVSE szerzett vezetést, aztán még sikerült ugyan egyenlítenie a Balástyának, ám a szünetig további három alkalommal zörgött a hazai háló, majd a fordulást követően újabb ötöt rámoltak be

Bóka Ferenc

tanítványai.

Hegyesi Zsolt

három,

Dürgő Péter

két góllal vette ki részét a sikerből. Győzelmének köszönhetően a szegedi csapat 11 ponttal feljött a nyolcadik helyre, ám jövő héten igen nehéz feladat vár rá a harmadik Sándorfalva ellen. A 3 ponttal utolsó Balástya egyre jobban leszakad, nagyon oda kell figyelnie, nehogy reménytelen helyzetbe kerüljön.

A labdarúgó megyei I. osztály 10. fordulójában:

KSE Balástya - Szegedi VSE 1-9 (1-4).

Balástya, 100 néző, vezette: Polyák Attila Péter.

Balástya:

Reguli - Batancs, Kis Szabó (Sándor D. 46'), Gajdacsi, Tóth I. (Jójárt T. 60'), Kailinger, Kozó, Gerebicz, Széll (Jójárt G. 53'), Tóth T., Gyetyinás. Vezetőedző: Antal Róbert.

SZVSE:

Virág - Kozma (Beleznai 46'), Hegyesi Á., Ágoston, Magyar (Frank 60'), Márki (Bóka 46'), Fröhlich, Simon, Dürgő, Hegyesi Zs., Vangel. Vezetőedző: Bóka Ferenc.

Gólszerzők:

Gajdacsi M. (16'), illetve Hegyesi Zs. 3 (36', 50', 58'), Dürgő P. 2 (7', 29'), Simon I. (34'), Beleznai G. (56'), Vangel R. (83'), Sándor D. (öngól 53')

Kiállítva:

Kozó (50') Antal Róbert:

"No comment."

Bóka Ferenc:

"Nem túlzott a gólarány, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. A csapatot sújtó sérüléshullám és eltiltások ellenére is jó teljesítménnyel rukkoltunk elő. Akár még több találatot is elérhettünk volna, ha Reguli Máté nem fog négy-öt ziccert. Ezen az úton kell haladnunk előre. Sajnos Magyar és Kozma is megsérült azonban ezen a mérkőzésen, pedig ma is csak három cserével álltunk föl, tehát akadnak gondjaink..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.