Sport

Labdarúgás: magabiztosan győzött az Alsóváros

Labdarúgás: magabiztosan győzött az Alsóváros

2011. október 2., vasárnap
Labdarúgás: magabiztosan győzött az Alsóváros

Könnyedén intézte el a sereghajtót Kiss Ferenc együttese szombaton a Szabadság téren.

A Röszke II. gárdáját fogadta a megyei III. osztály 7. fordulójában a Víziközmű-Alsóváros. A korai vezetés kissé kényelmessé tette a hazai csapatot, így a vendégek előtt több lehetőség adódott az egyenlítésre:

Csehó B.

előbb jó helyzetből bólintott kevéssel fölé, majd egyedül állt szemben

Bondár

kapussal, de nem tudott túljárni az alsóvárosi portás eszén. Fordulás után a Röszke II. támadott inkább, de a próbálkozásaik elkerülték a hazai kaput. A hajrára elfáradó vendégek kapuját még kétszer bevették a hazaiak, így biztosan tartották otthon a három pontot. Október 9-én (vasárnap) 15 órakor a jó erőkből álló, egységes Domaszék otthonában lép pályára az Alsóváros.

A megyei III. osztály Homokháti csoport 7. fordulójában:

Vizíközmű-Alsóváros SE - Röszke SK II. 4-0 (2-0).

Szeged, Szabadság tér, 50 néző, vezette: Stetakovics (Cseh G.).

Vizíközmű-Alsóváros SE:

Bondár - Daróczi, Kéri, Kis Z., Török - Csúcs (Pipicz 46'), Martonosi T. (Szabó T. 60'), Szentágotai, Szepesi (Albert 46') - Farkas M., Káity (Bicskei 70'). Edző: Kiss Ferenc.

Röszke SK II.:

Farkas - Csamangó-Boros, Juhász, Meiszter (Kiss J. 46'), Zsiga, Pördi, Csehó B., Király, Csécsei, Szurcsik, Kávai. Játékos-edző: Pördi Péter.

Gólszerzők:

Martonosi T. (11-esből), Daróczi, Farkas M. és egy öngól

Sárga lap:

Szepesi (43')

Kiállítva:

Király (78'), Pördi (80') - mindketten második sárga lap után

A mérkőzés krónikája:

2. perc:

Egy röszkei védő kézzel ér a labdához a büntetőterületen belül, a megítélt 11-est Martonosi T. biztosan küldi a bal alsó sarokba; 1-0

23. perc:

Daróczi a felezővonal tájékáról jó ütemű labdával indítja meg a védőjéről leváló Farkas M.-t, és a csatár erővel középre lőtt beadását a vendégek védője a saját kapujába továbbítja; 2-0

70. perc:

Pipicz jobb oldali beadását Szabó T. teszi tovább Daróczi elé, és a középpályás átvétel után, 10 méterről erőteljes lövéssel küldi a kapu közepébe; 3-0

87. perc:

Daróczi szögletét Farkas M. 10 m-ről fejeli a léc alá; 4-0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.