Sport

Labdarúgás: Domaszéken maradt alul az Alsóváros

Labdarúgás: Domaszéken maradt alul az Alsóváros

2011. október 10., hétfő
Labdarúgás: Domaszéken maradt alul az Alsóváros

A megyei III. osztály Homokháti csoport 8. fordulójában szoros, gólgazdag mérkőzést veszítettek el az utolsó pillanatban Kiss Ferenc legényei.

Jó talajú pályán, hideg és esős időben a mérkőzés elején a hazaiak léptek fel támadólag, mégis egy jól megkomponált támadás végén az Alsóváros jutott előnyhöz, amire szinte azonnal jött is a válasz. Kiegyenlítetté vált a találkozó, ismét gyors gólváltással (újra Szentágotaiék vezettek, ám a domaszékiek másodszor is egalizálni tudtak), majd

Fodor

játékvezető túl szigorú döntése miatt emberhátrányba kerültek a vendégek. Szünet után mindkét oldal igyekezett vezetéshez jutni: a Domaszék többet birtokolta ugyan a labdát, de a vendégek ellentámadásai nagyobb veszélyt jelentettek, végül azonban egy jól eltalált lövés azt jelentette, otthon tartotta a hazai csapat a három pontot. Összességében a pontosztozkodás jobban megfelelt volna a látottaknak a két azonos erejűnek tűnő együttes összecsapásán.

A labdarúgó megyei III. osztály Homokháti csoport 8. fordulójában:

Domaszék SK - Vizíközmű-Alsóváros SE 3-2 (2-2).

Domaszék, 50 néző, vezette: Fodor L. (Boldog).

Domaszék:

Baranyás Cs. - Kertész, Oláh, Fülöp I. (Klötzl 55'), Deli, Sipka, Deák Zs. (Miksi 64'), Ábrahám, Kis Z. (Gyuris 83'), Fülöp G., Dönczi (Deák T. 70'). Edző: Börcsök Imre.

Alsóváros:

Bondár - Csúcs Á. (Bicskei 70'), Kéri, Kis Z., Török - Daróczi, Martonosi T. (Hüvös 46'), Tóth G. (Pipicz 65'), Szepesi - Farkas M., Szentágotai. Edző: Kiss Ferenc.

Gólszerzők:

Kertész, Dönczi, Ábrahám, illetve Kis Z., Csúcs Á.

Kiállítva:

Szepesi

Sárga lap:

Kertész, Fülöp G., illetve Kéri, Daróczi

A meccs krónikája:

15. perc:

Martonosi T. középről pontos labdával hozza játékba a jobb oldalon Daróczit, kinek nagyszerű beadását Kis Z. 12 méterről a kapu bal oldalába küldi. (0-1)

19. perc:

A tétovázó vendégvédők között Kertész 10 méterről a kapu közepébe lő. (1-1)

29. perc:

Csúcs Á. jobbról beadással próbálkozott, de rosszul találta el a labdát, ami - miután a hazai portás elnézte az ívét - a jobb felső sarokba köt ki. (1-2)

32. perc:

Egy jobb oldalról a kapu elé lőtt átadást Dönczi 12 méterről helyez a hálóba. (2-2)

36. perc:

Szepesi megjegyzést tett a játékvezetőre, amiért az egyből kiállítja.

89. perc:

Ábrahám 25 méteres lapos lövése a vizes talajon felgyorsulva a bal alsó sarokba köt ki. (3-2) (A lefújás után a vendégek reklamáló edzőjét is feljelentette Fodor L. játékvezető.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.