Sport

Jégkorong: Debrecenbe megy a Volán

Jégkorong: Debrecenbe megy a Volán

2011. október 15., szombat
Jégkorong: Debrecenbe megy a Volán

Tavaly még sima ügy volt, idén viszont alighanem rangadóként kezelhető a Tisza Volán SC jégkorongosainak összecsapása az elmúlt szezonban az OB I/B-t megnyerő Debrecennel szemben.

Tavaly a két csapatnak akadt olyan mérkőzése ahol már 4-0-ra vezetett a szegedi műjégpályán a hazai csapat, ám végül 7-4-re a hajdúságiak fordítottak. általánosan jellemző az elmúlt szezonra, hogy a szegedi-szabadkai vegyes csapata maximum csak megszorongatni tudta a bajnokságot utcahosszal nyerő debreceni hokisokat. Idén ez várhatóan másként lesz, hiszen a szerb virtus eltűnt a Tisza-parti pakkűzők együtteséből, helyébe érkezett néhány fiatal, korosztályos válogatott, valamint rutinos korongos az MTK-val való együttműködés jegyében, s a szakmai stáb is bővült.

Kalocsa László

vezetőedző tanítványai a múlt vasárnapi újpesti 9-4-es győzelem után újabb diadalukat igyekeznek begyűjteni, ezúttal Debrecenben. A hazaiak már jobban belemelegedtek az idén OB II néven futó bajnoki küzdelmekbe, hiszen ők már két találkozón is túl vannak: előbb a Dab.Doclert verték idegenben 4-2-re, majd legutóbb otthon egy elsöprő harmadik harmad után a Vasas ifjoncait 7-1-re. Nem lesz tehát könnyű dolga a Volánnak, ám az Egyesült Államokból hazatért

Ódry Tamás

és az MTK-s

Hetler Ádám

múltkori teljesítménye jogos bizakodással töltheti el a szurkolókat az újabb idegenbeli győzelmet illetően.

A hétvége programja:

Újpesti TE - MAC Budapest

szombat 18.30

Dab.Docler Jégtörők - Vasas HC

vasárnap 18 óra

Debreceni HK - Tisza Volán-MTK

vasárnap 18.30

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.