Sport

Gyorskorcsolya: Lajtos Szandra 11. a Világkupán

Gyorskorcsolya: Lajtos Szandra 11. a Világkupán

2011. október 30., vasárnap
Gyorskorcsolya: Lajtos Szandra 11. a Világkupán

Lajtos Szandra szerepelt a legjobban a magyarok közül a rövidpályás gyorskorcsolyázók Saguenayben zajló Világkupa-versenyének második, szombati napján azzal, hogy 500 méteren a C döntős volt.

A Szegedi Korcsolyázó egyesület versenyzője a legrövidebb távon már pénteken negyeddöntőbe jutott, ahol szombaton futamában harmadik lett, s ezzel került a C döntőbe, melyben szintén harmadikként haladt át a célvonalon, így 11. helyen zárt. A szám másik két magyar indulója a reményfutamokban küzdött,

Kónya Zsófia

és

Keszler Andrea

egyaránt két fordulót ment, de végül nem sikerült a negyeddöntőbe verekedniük magukat. Előbbi 20., utóbbi 19. lett. A férfiaknál - szintén 500 méteren -

Béres Bence

három sikeresen megvívott vigaszági futam után a negyeddöntőbe jutott, de ott kiesett és összesítésben 15. helyen végzett.

Liu Shaolin Sándor

a vigaszági küzdelmekben egy kört élt túl, ezzel 27. lett. A leghosszabb, 1500 méteres távon nem termett babér a magyaroknak:

Dénes Veronika

23.,

Tóth Patrícia

28., az ugyancsak szegedi

Oláh Bence

33., míg

Nagy Konrád

35. lett, valamennyien kiestek a vigaszág első fordulójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.