Sport

Futsal: Tóth Attila remek csatát vár az Armada ellen

Futsal: Tóth Attila remek csatát vár az Armada ellen

2011. október 26., szerda
Futsal: Tóth Attila remek csatát vár az Armada ellen

Hétfőn folytatja bajnoki szereplését az NB I-ben az UTC-Junior Sport férfi futsalcsapata, az ellenfél a DEAC-Armada együttese lesz. Tóth Attila szerint a három hetes pihenő alatt jól felkészült a szegedi gárda.

Október 31-én, hétfőn este 19 órakor ismét kigyúlnak a hétfő esti fények az újszegedi sportcsarnokban, hazai tábor előtt újra pályán lesz az UTC! Az eddigi meccsekben nem csalódhattunk, a sportág hírnevéhez mérten a hazai csapat és mindenkori ellenfelei bemutatták a futsal minden csínját-bínját, így biztosak lehetünk benne, hogy a másik újonc elleni újabb rangadó is remek szórakozást ígér. "Sokat edzettünk, a tréningek jó hangulatban teltek, játszottunk felkészülési mérkőzést is a szabadkai válogatottal és megvoltak a pihenők is, úgy érzem jól felkészültünk a hétfői rangadóra" - mondta a pontvadászatban eddig négy meccsen hét gólt szerző

Tóth Attila

.

"Nagyon jó csapatnak tartom a DEAC-ot" - folytatta. "Edzőjük,

Kozma Mihály

, a válogatott korábbi szövetségi kapitánya biztos vagyok benne, hogy nagyon jól felkészítette őket. Fiatalok és rutinosabbak vegyesen alkotják a debreceniek keretét, nagyon jó az összhang közöttük az SZTE EHÖK elleni szegedi meccsükön látottak alapján. Biztos vagyok benne, hogy az összes eddigi itthoni találkozónkhoz hasonlóan jó mérkőzést fogunk játszani velük. A játékosok közül

Angyalos Andrást

és

Fekete Viktort

is ismerem, mindketten jó képességű korábbi válogatott játékosok. Szeretnénk folytatni az itthoni jó sorozatot, ha mindenki egészséges, rendelkezésre áll a két jó sorunk és megvan két tartalék emberünk, akkor bárkivel fel tudjuk venni a harcot" - tette hozzá az UTC rutinos futsalosa. Az UTC - DEAC bajnoki futsalmérkőzést hétfő este 19 órakor rendezik az újszegedi sportcsarnokban, a belépés hölgyeknek és diákoknak ingyenes, a tombolaként is funkcionáló jegy ára továbbra is 500 forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.