Sport

Asztalitenisz: hazai pontmentés a Félegyháza ellen

Asztalitenisz: hazai pontmentés a Félegyháza ellen

2011. október 30., vasárnap
Asztalitenisz: hazai pontmentés a Félegyháza ellen

Rangadót játszott a Floratom együttese a Kiskunfélegyháza vendéglátójaként a férfi asztalitenisz Extraligában, hiszen a tabella harmadik helyezettje fogadta a másodikat.

Jól kezdtek a szegediek, a

Dudás, Kószó

páros újra megbízható teljesítménnyel rukkolt elő, 0-1. A hazaiak kockáztattak, a megváltoztatott erősorrend csak részben vált be:

Korponai

négy játszmában

Lukácsot

,

Vajda

három szettben Kószót múlta felül, de Dudás magabiztos sikerével tartotta a lépést a Floratom, 2-2. Dudás újabb győzelmével újra a Szeged vezetett, de a hazaiak húzóembere, Vajda egyenlített, 3-3. Kószó a végletekig kiélezett meccsen felülmúlta

Móriczot

, majd Korponait fölényesen győzte le, így az utolsó körre 5-3 arányú vezetéssel fordult a vendég együttes. Dudás a döntő játszmában, a lehető legkisebb különbséggel maradt alul, így Lukács küzdhetett a két bajnoki pontért, de a döntő szettben 9-6 arányú vezetésénél ellenfele feltámadt, így kiélezett meccsen döntetlenre végeztek a csapatok.

Férfi asztalitenisz Extraliga 7. forduló:

Félegyházi ASI – Floratom Szeged 5–5

A szegedi győzelmeket szerezték:

Dudás 2, Kószó 2 és a Dudás, Kószó páros Lukács Levente:

"Kezünkben volt a mérkőzés, de a végjátékban hibáztunk. Így is értékes döntetlent értünk el a tavalyi bronz érmes otthonában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.