Sport

Vízilabda: veretlenül csoportmásodik a Beton

Vízilabda: veretlenül csoportmásodik a Beton

2011. szeptember 11., vasárnap
Vízilabda: veretlenül csoportmásodik a Beton

A nyitónapi döntetlent, majd a pénteki két és a szombati egy győzelmet követően vasárnapi befejező mérkőzését is megnyerte a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata a Kotorban rendezett Bajnokok Ligája-selejtezőn.

Vincze Balázs

együttese vasárnap délben a házigazda Primorac Kotor csapatával mérkőzött meg, akik alaposan meggyengültek a téli-tavaszi Euroliga-találkozók óta - többek között két magyar légiósuk

Steinmetz Ádám

(Vasas) és

Kállay Márk

(Montpellier), illetve

Drasko Brguljan

(Vasas) is távozott. A házigazdák korábban az olasz Posillipo és a görög Panathinaikosz ellen is vereséget szenvedtek, így a papírforma is Varga Péteréknek kedvezett, akik félidőben már 7-2-re vezettek, s ötgólos előnyüket ezután végig megőrizték. Nem sikerült azonban annyit javítani a gólarányon, hogy a Posillipót beelőzze a Tisza-parti alakulat, így veretlenül, de csoportmásodikként jutottak tovább a Bajnokok Ligája második selejtezőkörébe.

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája, 1. selejtezőkör, 4. játéknap:

Primorac Kotor (montenegrói) - Szeged Beton 6-11 (1-3, 1-4, 2-2, 2-2)

Szeged Beton:

Molnár D. – Juhász Zs., Kunac 1, Bálint G., Kayes, Somogyi 2, Hegedüs 2. Csere: Török 1, Kiss Cs. 2, Younger 2, Lehmann 1.

Vezetőedző:

Vincze Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.