Sport

Ottlikot Brinszky válthatja a Dorozsma kispadján

Ottlikot Brinszky válthatja a Dorozsma kispadján

2011. szeptember 13., kedd
Ottlikot Brinszky válthatja a Dorozsma kispadján

A Kiskundorozsma csapata jelentősen megerősödött a nyáron, s dobogós esélyekkel indult neki a szezonnak. A rajt azonban nem sikerült túl fényesen: második vereségen vannak túl Móroczék. Az edző, Ottlik Sándor lemondott, Brinszky Adrián fogja majd irányítani a gárdát.

„Az elmúlt hétvégén elbuktuk a rangadót Mórahalmon, az azt követő vacsorán

Ottlik Sándor

bejelentette lemondását, amit sajnálattal fogadtunk, hiszen a mester hosszú évek óta dolgozik a településért, és sokat tett azért, hogy a dorozsmai foci ma itt tart” – mondta el portálunknak

Tanács Attila

, a klub elnöke. A csapatvezető azt is közölte, hogy egyelőre megbízott edzőként

Horváth Péter

irányítja a gárdát, de már elkezdték a tárgyalásokat az új trénerrel:

Brinszky Adrián

érkezik majd játékos-edzőnek Kiskundorozsmára. Mivel nagyon jó a kapcsolatuk a Szeged 2011-gyel – ahol Brinszky jelenleg futballozik – hamarosan megegyezés születhet. „Egyeztetetések folynak még a két klub között, de a hosszú távú cél az, hogy az én irányításommal szerepeljünk tovább a bajnokságban” – válaszolt megkeresésünkre az új edzőjelölt, aki hozzátette azt is, hogy a héten pont kerülhet az ügy végére, a Kazincbarcika ellen azonban már nem fog a Szeged 2011 keretében szerepelni a neve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.