Sport

Napsütésben futott Szeged

Napsütésben futott Szeged

2011. szeptember 17., szombat
Napsütésben futott Szeged

A két helyi futó, Biacsi Bernadett és Szelepcsényi Zsolt nyerték szombaton a 6. K&H olimpiai futónapot Szegeden. Az eseményre 3800-an neveztek. Az esemény rajtjelét Skaliczky László, a Pick Szeged kézilabda csapatának edzője adta meg.

Az esemény egyben a Szegedi Tudományegyetem egyéni bajnoksága is volt, ahol a férfiak dobogósai megegyeztek az egyéni abszolút verseny nyerteseivel. Az egyetemi bajnokság női győztese

Vlocskó Noémi

lett. Voltak olyan résztvevők, akik a mai futásukat

Velky Péter

, a Pick Szeged kézilabda csapat súlyos sérülést szenvedett játékosának gyógyulásáért ajánlották. A 6. K&H olimpiai futónapon külön díjazásban részesültek a legtöbb diákot mozgósító szegedi és város környéki iskolák. A K&H olimpiai futónapok sorozata áprilisban Dunaújvárosban kezdődött, majd májusban Kecskeméten és Veszprémben folytatódott. A sorozat a szegedi futás követően másnap, szeptember 18-án Kaposvárott zárul.

Eredmények, 3,2 km:

Női:

1. Biacsi Bernadett, SZVSE, 10:36 2. Biacsi Ilona, SZVSE, 10:37 3. Imréné Kiss Ágnes, SZVSE, 11:21

Férfi:

1. Szelepcsényi Zsolt, Titán TC, 9:47 2. Kószó Barnabás, Titán TC, 9:55 3. Badar Gergő, 9:58

Szegedi Tudományegyetem egyéni bajnokság eredmények:

Női:

1. Vlocskó Noémi, SZTE-JGYPK, 12:22 2. Fekete Szeréna, SZTE-JGYPK, 12:43 3. Resál Zsanett, JAT Titán, 12:56

Férfi:

1. Szelepcsényi Zsolt, SZTE, Titán TC, 9:47 2. Koszó Barnabás, SZTE-JGYPK, Titán TC, 9:55 3. Badar Gergő, SZTE-JGYPK, 9:58

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.