Sport

Megkezdték az edzést a vásárhelyi taekwondósok

Megkezdték az edzést a vásárhelyi taekwondósok

2011. szeptember 14., szerda
Megkezdték az edzést a vásárhelyi taekwondósok

Szeptember 5-én megkezdődtek az edzések mindenki számára a Máté Taekwondonál, a sportolók főként az október végi országos bajnokságra készülnek.

Az egyesület edzői nyáron Koreában a Kyung Hee Egyetem továbbképzési programján szereztek újabb diplomákat, így:

Máté Zsolt

három (versenyzői, formagyakorlat és küzdőedzői),

Máté Gergő

két (formagyakorlat és küzdőedzői) koreai taekwondo diplomát tudhat immár a magáénak. A közel 30 fős versenyzői gárda megkezdte a felkészülést az október 22-én, Pécsen megrendezésre kerülő Taekwondo Országos bajnokságra.

Szabó András

egész nyáron edzőtáborozott, majd Máté Zsolt mesterrel külön edzéseken vesz részt. Hétvégénként pedig Budapestre jár válogatott edzésekre, készülve a Junior Európa bajnokságra. A bemutatócsapat sem fog unatkozni, hiszen már szeptemberben komoly szereplések elé néz. 16-án, pénteken Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata a Csodaház Foglalkoztató Napközi és Fejlesztő Iskola 5 éves fennállása alkalmából ünnepi konferenciát és családi napot rendez. A rendezvény fővédnöke

Schmitt Pálné Makray Katalin

lesz. Szeptember 17-én Pécsen, 23 és 24 között pedig Hódmezővásárhelyen tartanak bemutatót a Nagy Sportválasztó keretén belül. Október végén az edzőkre is nagy megmérettetés vár, készülnek a Belgiumban megrendezésre kerülő Hapkido Európa-bajnokságra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.