Sport

Domaszéken rendezik a megyei díjugrató bajnokságot

Domaszéken rendezik a megyei díjugrató bajnokságot

2011. szeptember 23., péntek
Domaszéken rendezik a megyei díjugrató bajnokságot

A hétvégén Domaszék ad otthont a megyei díjugratósport legfontosabb versenyének, ahol a felnőtt megyei bajnokság mellett több kategóriában is rendezek versenyeket.

A lovak és a lovassportok szerelmeseinek érdemes lesz szombaton, illetve vasárnap Domaszékre látogatniuk. A felnőtt megyei bajnoki cím mellett a kezdő ló, kezdő lovas, ifjúsági és amatőr lovas, valamint a csapat kategóriában avatnak majd győzteseket. A döntőre az évad során megrendezett nyolc minősítő fordulón lehetett minősülni (legalább három különböző helyszínen sikeresen teljesített versennyel). A szombati napon az elődöntőket és néhány nyitott versenyszámot, a vasárnapi napon a döntőket rendezik majd meg. A bajnoki címeket és helyezéseket a két nap eredményeinek összesítése után határozzák meg, azonos eredmények esetén a mindig rendkívül izgalmas összevetés dönt. A verseny helyszíne a domaszéki Equest lovarda, amely a bajai útról a domaszéki "főbejáróval" szemben kihelyezett tájékoztató táblákat követve található meg. További részletekért kattintson a viadal plakátjára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.