Sport

Tenisz: Kikapott a Naturtex a Top Sporttól

Tenisz: Kikapott a Naturtex a Top Sporttól

2011. július 10., vasárnap
Tenisz: Kikapott a Naturtex a Top Sporttól
Nagy csatában vereséget szenvedett a Naturtex Gellért SE férfi teniszcsapata a Top Sport SE ellen az OB I-es férfi tenisz csapatbajnokság A/2-es csoportjának 2. fordulójában, Budapesten. A csütörtöki Békéscsaba elleni hazai győzelmet követően ezúttal vesztesen hagyta el a salakot a Naturtex Gellért SE fővárosi riválisával szemben. Az egyesek párharcában a három legjobban rangsorolt szegedi (Kiss György, Hajnal István, Ajkay Norbert) egyaránt sima vereséget szenvedtek, e hátrányt azonban Boros Martin, Bíró André és Makszimtyuk Róbert ki tudták egyenlíteni. A párosoknál a Kiss Gy, Ajkay duó két szoros játszmában kapott ki az Ágoston testvérektől, Bíró és Boros nagy csatára késztették Toronyi Eriket és Berezvai Kolost, de szintén kikaptak, így a Hajnal, Makszimtyuk kettős győzelme már csak a szépítésre volt elég. A szegedi alakulat hétfőn Debrecenben, a Tatár TC ellen lép pályára. A felsőházas rájátszásba kerüléshez mindenképpen nyerni kell. A Tatár TC eddig két magabiztos győzelmen van túl, nehéz csata bár Kiss Györgyékre.

Férfi OB I-es tenisz csapatbajnokság, 2. forduló:

Top Sport SE – Naturtex Gellért SE 12–9Egyesek: Ágoston F. – Kiss Gy. 6-2, 6-4; Ágoston Gy. – Hajnal 6-4, 6-2; Toronyi – Ajkay 6-1, 6-3; Berezvai – Boros 1-6, 3-6; Szánthó – Bíró 1-6, 1-6; Bányai – Makszimtyuk 3-6, 2-6. Párosok: Ágoston F., Ágoston Gy. – Kiss Gy., Ajkay 7-6, 7-6, Toronyi, Berezvai – Bíró, Boros 6-4, 2-6, 10–6, Szánthó, Bányai – Hajnal, Makszimtyuk 2-6, 3-6.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.