Sport

Tenisz: elsöprő győzelemmel kezdett a Naturtex + FOTÓK

Tenisz: elsöprő győzelemmel kezdett a Naturtex + FOTÓK

2011. július 7., csütörtök
Tenisz: elsöprő győzelemmel kezdett a Naturtex + FOTÓK
Remekül kezdte a Naturtex Gellért SE OB I-es férfi teniszcsapata a bajnokságot, miután az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban megrendezett mérkőzésen fölényes győzelmet aratott Békéscsaba ellen. Az A/2-es csoportban megrendezett találkozón 17-4-re diadalmaskodtak a hazaiak. A csoportból az első két helyezett a feljutásért csatázik majd tovább, míg a 3. és 4. helyezett a kiesés elkerüléséért. A Naturtex Gellért SE szombaton 9 órakor a Top Sport ellen folytatja szereplését idegenben, majd a debreceni Tatár TC-vel július 11-én szintén idegenben mérkőznek meg a szegedi teniszezők.

Férfi OB I-es tenisz csapatbajnokság, 1. forduló:

Naturtex Gellért SE – Békéscsaba 17–4Egyesek: Kiss – Kopcsák 6-2, 6-0; Hajnal – Hankó 6-7, 5-7; Ajkay – Weisz 6-0, 6-0, Boros – Salát 6-2, 6-2; Bíró – Mihály 6-1, 6-0, Makszimtyuk – Stohor 3-6, 2-6. Párosok: Kiss, Ajkay – Weisz, Salát 6-1, 6-2; Boros, Bíró – Hankó, Mihály 6-3, 6-2; Hajnal, Makszimtyuk – Stohor, Kószó 6-0, 1-6, 10–7. Hajnal István, a Naturtex Gellért SE játékos-edzője: "Örülök a győzelemnek, különösen a fiatalok remek játékának. Mindig fontos egy jó rajt, remélem, hogy szombaton folytatjuk a megkezdett győzelmi sorozatot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.