Sport

Tenisz: a Békéscsaba ellen kezd a Naturtex Gellért SE

Tenisz: a Békéscsaba ellen kezd a Naturtex Gellért SE

2011. július 6., szerda
Tenisz: a Békéscsaba ellen kezd a Naturtex Gellért SE

A Naturtex Gellért SE OB I-es férfi teniszcsapata csütörtökön 10 órakor kezdi meg szereplését az OB I-es bajnokságban. Első összecsapásukra hazai környezetben, az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban kerül sor a Békéscsabával szemben.

A Naturtex Gellért SE a 16 csapatos OB I A/2-es csoportjába került, ahol a Békéscsabán kívül a fővárosi TOP Sport SE-vel július 9-én idegenben, majd a debreceni Tatár TC-vel július 11-én szintén idegenben mérkőznek meg a szegedi teniszezők. A csoportból az első két helyezett a feljutásért csatázik majd tovább, míg a 3. és 4. helyezett a kiesés elkerüléséért. A Naturtex Gellért SE első számú játékosa az a

Kiss György

, aki egykor a többszörös Szuperliga-győztes Hód TC játékosa volt,

Hajnal István

pedig játékos-edző szerepet tölt be a saját nevelésű teniszezőkből álló csapatnál.

A Naturtex Gellért SE kerete:

Kiss György (magyar egyéni ranglista 55.), Hajnal István (117.), Ajkay Norbert (119.), Boros Martin (141.), Bíró André (204.), Trója Tibor, Vozár Botond, Makszimtyuk Róbert.

Az első ellenfél, a Békéscsaba kerete:

Polgár Bence (50), Kopcsák Zoltán (138), Hankó Bálint (150), Weisz Gábor (167), Salát Tibor (448), Mihály István (605), Sturzu Bogdan (külföldi, 671), Kószó István (890), Stohor Alexandru (külföldi). A TOP Sport SE állományában több utánpótlás-válogatott játékos is található. A főváros csapat edzője az a

Juhász Gábor

, aki egykor hazánk legjobb női teniszezőjének,

Mandula Petrának

is trénere volt. A Tatár TC csapata is bír idegenlégióssal: az első számú játékosuk a horvát

Matej Sabanov

, a többiek (

Máthé, Tácsik, Tatár, Molnár, Bellér, Léka, Degrell, Almási

) saját nevelésű versenyzők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.