Sport

Országos teniszbajnokság az újszegedi Gellértben

Országos teniszbajnokság az újszegedi Gellértben

2011. július 27., szerda
Országos teniszbajnokság az újszegedi Gellértben

Augusztus 11-étől ismét rangos teniszversenyt rendeznek az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban. A sportkomplexumban rendezik meg az utánpótlás országos teniszbajnokságot.

Négy korosztály, 300 induló, 11 versenynap, így néz ki számokban az augusztus 11-én kezdődő országos utánpótlás teniszbajnokság. A rangos viadalt az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban rendezik, hazánk egyik legszebb teniszcentrumában.

Korzc László

, az ob versenyigazgatója elmondta, hogy 48-as táblán küzdenek majd a 12, 14, 16 és 18 éves fiatalok, akik egyesben, párosban, és csapatban csatáznak. Csongrád megyéből, a Gellért SE, a Hód TC, az SZVTK és Szentes indít játékosokat, hazánk legjobb játékosai mind rajthoz állnak az eseményen. Egy évvel ezelőtt

Hajnal István

tanítványai, a Gellért SE teniszezői több aranyérmet is szereztek, most is eséllyel veszik fel a küzdelmet, így jó, és eredményes szereplés várható

Barzó Lillától, Pálinkás Esztertől, Bíró Andrétól

és

Ajkay Norberttől

. Az ob nyitónapján, augusztus 11-én a legfiatalabb korosztály, a 12 évesek kezdik meg a küzdelmet. A viadal utolsó versenynapja augusztus 21. lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.