Sport

Labdarúgás: Volán-ifit vert az UTC

Labdarúgás: Volán-ifit vert az UTC

2011. július 22., péntek
Labdarúgás: Volán-ifit vert az UTC

Csütörtökön győztes felkészülési mérkőzést vívott az Ujszegedi TC megyei I. osztályú labdarúgócsapata a Tisza Volán U19-esei ellen. A Kertész utcaiak kipróbálhatták legújabb igazolásukat, Gonda Lászlót is, aki Sándorfalváról érkezett a csapathoz.

Az Ujszegedi TC csapata jó iramú, hajtós felkészülési mérkőzésen 2-0-s győzelmet aratott a Tisza Volán U19-es gárdája ellen. Mint Pálfy Zoltán vezetőedző elmondta, a Volán lendületesen játszó fiataljai sok futásra, gyors játékra kényszerítették a hazaiakat, akik főképp gyors csatáraik és kontráikkal operáltak, s végül

Domonkos Sándor

két góljával tudtak győzni. A vendéglátók kipróbálták új igazolásukat, a Sándorfalváról érkezett Gonda Lászlót is, akire nagy szükségük volt már. A vezetőedző elégedett volt a bekk teljesítményével, akinek stabil középső védőként meghatározó szerepe lesz a csapatban és a védelem koordinálásában - ilyen emberre már nagy szüksége volt az UTC-nek. A következő meccset jövő szerdán 18 órától vívják Laudiszék a Tápé ellen a Kertész utcában.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Ujszegedi TC - Tisza Volán U19 2-0 (1-0)

UTC:

Béry (Nagy K.) - Tóth Gy. (Kovács A.), Gonda, Szántó, Farkas (Péczely), Szilveszter, Balogh, Laudisz, Domonkos (Joó), Szabó L. (Molnár), Bokányi (Vékes), Kovács S.

Vezetőedző:

Pálfy Zoltán.

Gólszerző:

Domonkos (2).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.