Sport

Labdarúgás: Szabics is bevette a Vidi kapuját

Labdarúgás: Szabics is bevette a Vidi kapuját

2011. július 13., szerda
Labdarúgás: Szabics is bevette a Vidi kapuját

Szabics Imre és Roman Kienast góljával az osztrák Sturm Graz kétgólos győzelmet aratott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező 2. fordulójának első, szerda este rendezett mérkőzésén az alaposan megerősített magyar bajnok Videoton ellen Klagenfurtban.

A szegedi születésű, első góljait még a Tisza-parti városban rúgó magyar válogatott csatár a 68. percben szerzett vezetést, majd

Kienast

a 92. percben állította be a végeredményt a Klagenfurtban rendezett találkozón. Az osztrákokat az sem feszélyezte, hogy az amerikaifutball-világbajnokság miatt nem megszokott grazi stadionjukban, hanem a klagenfurti Wörtherseestadionban kellett lejátszaniuk a magyar bajnok elleni első mérkőzést. A "sógorok" sikere nagyon rossz előjel a Videoton számára, ugyanis a rivális az elmúlt 13, nemzetközi porondon megvívott párharcából továbbjutott, amennyiben hazai pályán nyerni tudott, ráadásul magyar csapat ellen története során még sosem esett ki. A visszavágót egy hét múlva, 20.30 órától rendezik Székesfehérváron.

Labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, 1. mérkőzés:

Sturm Graz - Videoton FC 2-0 (0-0)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.