Sport

Labdarúgás: kész az NB III Alföld csoport beosztása

Labdarúgás: kész az NB III Alföld csoport beosztása

2011. július 28., csütörtök
Labdarúgás: kész az NB III Alföld csoport beosztása

A Magyar Labdarúgó-bizottság Versenybizottsága 2011. július 18-i ülésén 77 sportszervezet nevezését fogadta el, ezt követően azonban az elnökség, a Versenybizottság és az Amatőr Bizottság javaslatára, a létszám 93 csapatra történő kiegészítésével, feltöltésével kapcsolatos határozatot fogadott el – olvasható az MLSZ honlapján.

Az elnökségi határozat és a versenyszabályzat rendelkezései alapján nevezésre felkérést kaptak a megyei-budapesti I. osztályú bajnokságok 2. és 3. helyezettjei, valamint az NB III-ból kiesett együttesek. A létszámfeltöltésre tíz NB III-ból kiesett, valamint 3-3 megyei-budapesti I. osztályú 2.-3. helyezett, összesen 16 sportszervezet nyújtotta be nevezését. A nevezéseket a Versenybizottság elfogadta, majd véglegesítette a bajnokság csoportbeosztását is. Ennek alapján Csongrád megyéből továbbra is három csapat vesz részt az NB III Alföld csoportjának 2011-2012. évi küzdelmeiben, a Hódmezővásárhelyi FC, a makói M-FOCI Kft. (a KITE-Szeged jogán) és a Tisza Volán SC. A csoportban a makói gárdán kívül újonc még a Dunaharaszti MTK, a Pilissport-Spartacus Kft. üzemeltette csapat, a Tápiószecső FC és az Üllő SE.

A labdarúgó NB III Alföld csoport beosztása:

Csepel FC Kft., Dunaharaszti MTK, FC Dabas, Gyulai Termál FC, Hódmezővásárhelyi FC, Jánoshidai SE, Kecskeméti TE Labdarúgó Kft., M-FOCI Kft., Monor SE, Pilissport-Spartacus Kft., Szarvasi FK, Szolnoki MÁV FC Kft., Tápiószecső FC, Tisza Volán SC, Tököl VSK, Üllő SE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.