Sport

Kézilabda: tornagyőztes lett a Dorozsma Öregfiúk + FOTÓK

Kézilabda: tornagyőztes lett a Dorozsma Öregfiúk + FOTÓK

2011. július 5., kedd
Kézilabda: tornagyőztes lett a Dorozsma Öregfiúk + FOTÓK
A helyi együttes sikerét hozta a nemrégiben Kiskundorozsmán megrendezett VII. Nyári Kupa férfi kézilabdatorna. Öt csapat részvételével, körmérkőzéses formában bonyolították le az Orczy-sportcsarnokban a VII. Nyári Kupát, melyet mintegy 150 néző kísért figyelemmel. A meccseket Antos István, Kuczik István és Csorba László vezették. A rendezvény főszervezője Halasi János volt, míg szponzorként Mihálffy Béla és Kónya Gábor önkormányzati képviselők nyújtottak segítséget. Kemény, de sportszerű küzdelmet hozott a viadal, melynek végeredménye körbeverést követően alakult ki. Az eredmények a hazai Dorozsma Öregfiúknak (lásd őket két csapatfotónkon) kedveztek, ők állhattak a dobogó legfelső fokára. A torna közös baráti pörköltes estebéddel zárult, remek hangulatban, folytatás következik jövőre – jelentette tudósítónk. A győztes együttesről egyébként tudni érdemes, hogy a dorozsmai NB I/B-s férficsapatnak a Tisza Volán SC-be történő beolvadása, megszűnése óta az igen lelkes Öregfiúk képviselik – szép sikereket elérve – a helyi férfi kézilabdázást alacsonyabb osztályú bajnokságokban és tornákon.

A VII. Nyári Kupa végeredménye:

1. Dorozsma Öregfiúk 2. Onion City Makó 3. Hódmezővásárhelyi KE 4. Szeged KFC 5. Kiskunfélegyháza

Különdíjasok:

A legjobb kapus: Fekete Krisztián (Kiskunfélegyháza) A legjobb játékos, egyben gólkirály: Virág Sándor (Dorozsma Öregfiúk) A legidősebb játékos: Kónya Gábor (Dorozsma Öregfiúk) A tornagyőztes Dorozsma Öregfiúk összeállítása: Dani Gy., Komáromi E (kapusok); Miksi I., Nagy G., Szenczy Zs., Pádár A., Kónya G., Halasi J., Szabó N., Balogh Z., Virág S., Miksi II. I., Dani B. (mezőnyjátékosok). Érdekesség, hogy a csapatban együtt játszik rendszeresen édesapjával a Tisza Volán SC-utánpótlás két nagyon fiatal tehetsége, ifj. Miksi István és Dani Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.