Sport

Kézilabda: KSZSE-aranyak és -ezüstök utánpótlásban + FOTÓK

Kézilabda: KSZSE-aranyak és -ezüstök utánpótlásban + FOTÓK

2011. július 6., szerda
Kézilabda: KSZSE-aranyak és -ezüstök utánpótlásban + FOTÓK
Nagyon szép sikereket értek el a Kézilabda Szeged SE korosztályos leánycsapatai. Az Országos Gyermek Strandkézilabda Kupán egy ezüst-, a kalocsai Pünkösdi Kupán két arany- és egy további ezüstérem termett a szegedi lányoknak.

KSZSE-ezüst strandkézilabdában a Balatonon

A Kézilabda Szeged SE négy csapat társaságában vett részt az Országos Gyermek Strandkézilabda Kupán (1996-os korosztály), melyet Balatonbogláron rendeztek meg a közelmúltban. Az ellenfelek a Kispest, Balatonboglár, valamint az Angyalföldi Sportiskola A és B csapata voltak. A balatoni időjárás nem fogadta kegyeibe az együtteseket, de ez a játékra nem volt nagy hatással. Végül a hazai Balatonboglár mögött a második helyen végzett a szegedi utánpótláscsapat, a legjobb kapus Tóth Annamária lett. "Nagyon ügyesen játszottak a lányok, és egyre jobb strandkézilabdát mutatva szereztük meg az ezüstérmet" - értékelte a szép sikert Miklósné Kocsis Éva edző.
Álló sor: Kálmán Fanni, Sevaracz Luca, Giricz Laura, Német Mónika, Miklósné Kocsis Éva. Első sor: Deák Vivien, Várady Vanda, Tóth Annamária, Koltai Blanka, Speth Evelin, Koltai Rebeka.

Két arany és egy ezüst a Pünkösdi Kupán

A KSZSE három csapattal vett részt a hagyományos kalocsai Pünkösdi Kupán. 2001-es szivacskézilabda és 2000-es csapat minden mérkőzését megnyerve hozta el az aranyérmet és a vele járó serleget. 1998-as születésű lányok a döntőben vereséget szenvedett a kiváló angyalföldiektől, így nekik az ezüstérem jutott.

Eredmények:

Leány 3-as korcsoport (1998): 1. Angyalföld 2. Kézilabda Szeged SE 3. Pénzügyőr Különdíjas: Giricz Laura Leány 4-es korcsoport (2000): 1. Kézilabda Szeged SE 2. Mohács 3. Dömsöd Különdíjas: Bognár Anna, Kovács Noémi Leány 5-ös korcsoport (2001): 1. Kézilabda Szeged SE 2. Szigetszentmiklós 3. Érd Különdíjas: Frányó Laura, Kócsó Petra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.