Sport

Kézilabda: Dankó Ervin Dunaújvárosba szerződik

Kézilabda: Dankó Ervin Dunaújvárosba szerződik

2011. július 17., vasárnap
Kézilabda: Dankó Ervin Dunaújvárosba szerződik

A Nemzeti Sport értesülése szerint a női kézilabda-bajnokság legutóbbi kiírásában a hetedik helyen végző Dunaújvárosi Regale Klima új edzőt talált: a Szegedről érkező Dankó Ervin az évad végén távozó Kiss Szilárd utódja lesz.

Az NB I/B-s Szeged-Dorozsma-Algyő KSE együttesétől Dunaújvárosba igazoló 42 éves trénere, Dankó Ervin hétfőn írja alá szerződését, amely – miként a mester elmondta – várhatóan egy évadra szól. "Már megbeszéltem

Fehér Tamással

, az átalakuló, anyagilag megszilárduló Dunaújváros új elnökével, hogy fiatalítani, gyorsítani szeretném a csapatot, s ebben egyetértettünk" – mondta a Nemzeti Sportnak az edző. "Ugyanakkor nem titkolom, nagyon fontos szerepet szánok a klubhoz hűséges, rutinos, válogatott klasszisoknak, akik továbbra is a csapat vezéregyéniségei lesznek. Egyelőre szerényen tervezünk, a célunk a bajnokságban a biztos bennmaradás, jobb esetben a nyolcba kerülés lesz" - nyilatkozta az nso.hu-nak a korábbi szegedi tréner.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.