Sport

Három félidőt játszott a Kecskemét ellen a Volán + FOTÓK

Három félidőt játszott a Kecskemét ellen a Volán + FOTÓK

2011. július 23., szombat
Három félidőt játszott a Kecskemét ellen a Volán + FOTÓK
Lejátszotta második edzőmérkőzését a Tisza Volán SC Szeged, melynek kerete jelentős változásokon esett át. A kék-feketék a Kecskeméti TE II. ellen három félidős játékot követően egy gólgazdag találkozón maradtak alul 4-3-ra. A volánosok 3x35 percet játszottak, az első harmad végén 0-1 volt az állás, a másodikban 1-1, végül a harmadikban 3-4-re módosult az eredmény. „A mérkőzés a célját elérte, sikerült gyakorolnunk egy összeszedettebb gárda szemben, mint az előző felkészülési találkozónkon a Bácsalmás ellenében. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, sajnos csak három ment be, de a felkészülésnek ebben a szakaszában – ráadásul egy jelentősen formálódó csapatnál – mást nem is várhattam. Szilágyi, Buzási sérüléssel bajlódik, illetve Rácz és Dedovics sem tudott pályára lépni” – mondta el portálunknak Buchholcz Gábor, a csapat mestere.

Előkészületi labdarúgó-mérkőzés:

Tisza Volán SC Szeged – Kecskeméti TE II. 3-4 (0-1, 1-1). Tisza Volán SC Szeged: Dongó – Pénzváltó, Dargó, Vida, Szabó A., Kéri, Mucsi, Fülöp, Beretka, Faragó, Bozovics. Játszottak még: Szabó, László, Lajkó, Huszár, Farkas, Veréb. Szegedi gólszerzők: Faragó 2, Veréb. A Volán új szerzeményei: Rácz Dezső (Vásárhely), Faragó Bence (Makó), László Viktor (Szarvas), Veréb Tamás (Kecskemét), Fülöp Csaba (Kecskemét), Farkas Márk (Honvéd), Lajkó Ádám (SZVSE). Szerdán 18 órától Ásotthalom, vasárnap 10.30-tól a román harmadosztályú Kőrössebes csapatát fogadják a Buchholcz-legények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.