Sport

Vízilabda: magyar pólófieszta Dublinban

Vízilabda: magyar pólófieszta Dublinban

2011. június 6., hétfő
Vízilabda: magyar pólófieszta Dublinban

Az olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott 13 góllal legyőzte a brit csapatot a két együttes hétfő esti dublini felkészülési mérkőzésen - tudta meg az MTI.

Magyarország válogatottja hétfő este Dublinban, 2500 néző előtt 16-3-ra legyőzte Nagy-Britannia csapatát. A lelátón népünnepély volt, körülbelül kétezer magyar szurkoló ünnepelte a Kemény-legényeket - olvasható

a vlv.hu-n

, a magyar férfi vízilabda-válogatott honlapján. A Szeged Beton játékosa, Török Béla két gólt szerzett. Az első két negyedben az egri

Szécsi Zoltán

, a második félidőben pedig a Vasas hálóőre,

Nagy Viktor

védte a magyar kaput, Baksa László ezúttal nem jutott szerephez.

Kemény Dénes

, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya örömittasan nyilatkozott a vlv.hu-nak: "A felkészülésnek ebben a szakaszában ez a mérkőzés megfelelő volt és képtelen vagyok megállni, hogy ne jegyezzem meg: nem tudom, hova kell mennünk, hogy ne legyen kétezer magyar a lelátón..." A két csapat kedden ismét megmérkőzik egymással.

Férfi vízilabda felkészülési mérkőzés:

Nagy-Britannia - Magyarország 3-16 (1-3, 1-4, 1-6, 0-3)

A magyar góllövők:

Varga Dénes 3, Török, Hosnyánszky, Kiss G., Varga Dániel 2-2, Szivós, Biros, Steinmetz Á., Hárai, Vámos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.