Sport

Kézilabda: vereséggel zárta az idényt a KSZSE

Kézilabda: vereséggel zárta az idényt a KSZSE

2011. június 1., szerda
Kézilabda: vereséggel zárta az idényt a KSZSE
A KSZSE vasárnap zárta az NB II-es bajnokságot a bajnok Abony otthonában. A 17 éves átlagéletkorú tartalékos csapat tisztesen helytállt a már tét nélküli mérkőzésen. A felnőtt meccs előtti ifi mérkőzésen nagy csata alakult ki, ahol a játékvezetők 28 percnyi kiállítást osztottak ki a szegedieknek, s ez is hozzájárult végül a hazai sikerhez. A felnőtt találkozón békés gólpárbaj zajlott, végül a hazaiak 10 góllal diadalmaskodtak a teljes mértékben tét nélküli meccsen. Egyúttal sor került az érmek átadására is. Az Abony a felnőtt aranyérmet és az ifjúsági ezüstérmet, a KSZSE pedig a felnőtt ezüstérmet és az ifjúsági bronzérmet vehette át Farkas Józseftől a Csongrád Megyei Kézilabda Szövetség elnökségi tagjától, valamint az ifjúsági rájátszás első helyéért járó oklevelet.

Női kézilabda NB II Dél-Keleti csoport, rájátszás, 10. forduló:

Abonett KC - Kézilabda Szeged SE 40-30 (23-15) Abony, 160 néző. Vezette: Espár, Obermayer KSZSE: Almási D. - Horváth 5, TÖRÖK 6, SZABÓ 4, Homoki 1, Forgó 4, DRAXLER D. 5. Csere: Mészáros P. (kapus), Tótváradi S. 3, Puhalák 2, Sebestény. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "A vereség ellenére is csodás évünk volt, amely során játékunkkal kiérdemeltük az ezüstérmet. Ez az egyesület történetének egyik legszebb sikere, dolgozunk azon, hogy a következő szezont egy osztállyal feljebb kezdjük."

Női kézilabda NB II Dél-Keleti csoport, rájátszás, 10. forduló, ifjúsági mérkőzés:

Abonett KC - Kézilabda Szeged SE 32-28 (12-13)KSZSE: Mészáros - Horváth 1, TÖRÖK 4, Szabó 1, TÓTVÁRADI S. 8, PUHALÁK 6, Kis 3. Csere: Almási (kapus), Speth, Répás 1, Balog, Sebestény 3, Deák, Giricz 1. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "Végjátékban veszítettünk a végig szoros mérkőzésen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.