Sport

Kézilabda: Pribanic és Czina a Pick Szeged két új szerzeménye

Kézilabda: Pribanic és Czina a Pick Szeged két új szerzeménye

2011. június 9., csütörtök
Kézilabda: Pribanic és Czina a Pick Szeged két új szerzeménye

A Pick Szeged vezetése két új játékossal kötött csütörtökön szerződést. A horvát beállós Antonio Pribanic 2+1 éves megállapodást írt alá, míg Czina József 2 éves szerződést kötött a kétszeres magyar bajnokkal.

Buday Dániel

és

Ancsin Gábor

után újabb két játékossal kötött szerződést a Pick Szeged együttese. A horvát

Antonio Pribanic

a Bjelovar csapatából igazolt a szegedi csapatba. 185 centiméter magas, 95 kg-os játékos 1987. december 14-én született Rijekában. Az idei bajnokságban csapatával a harmadik helyet szerezte meg a horvát bajnokságban a Zagreb és a Nexe mögött. A

Bjelovar honlapján

éppen az újonnan szerződtetett játékos fotója látható. A Pick Szeged már tesztelte a mozgékony játékost, ezután ajánlott neki 2+1 éves szerződést.

Czina József

ismerős lehet a Pick drukkerei számára. 1980. november 24-én született Békéscsabán, ahol 1997-ben mutatkozott be az NB I-ben, és öt gólt szerzett abban az idényben. A 198 centiméter magas védő a 2004-2005-ös szezonban 4 meccsen játszott a Pickben, és egy gólt szerzett. Az elmúlt két évben a Ferencváros gárdáját erősítette, a zöld-fehérekkel az idei szezonban a harmadik helyen végzett a Budapest Bank férfi kézilabdaligában. Czinával 2 éves szerződést kötött a Pick Szeged.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.