Sport

Kézilabda: Herbert Gábor a Csurgóban folytatja

Kézilabda: Herbert Gábor a Csurgóban folytatja

2011. június 30., csütörtök
Kézilabda: Herbert Gábor a Csurgóban folytatja

Megegyezett a Csurgói KK és Herbert Gábor, hogy a volt szegedi válogatott beállós két évig a dunántúli gárdát erősíti - értesült a Nemzeti Sport honlapja.

A Pick-Szegedet elhagyó

Herbert Gábor

menedzsere,

Szörnyi Attila

tájékoztatta a Nemzeti Sportot, hogy ügyfele kétéves megállapodást kötött a legutóbbi bajnokságban hatodik helyen záró Csurgói KK-val. "Minden szempontból korrekt szerződést ajánlott új csapatom, amely fontos szerepet szán nekem a következő két évadban" – mondta a Nemzeti Sportnak a 32 éves válogatott játékos. "A menedzseremmel úgy láttuk, a külföldi ajánlatok sem szakmailag, sem anyagilag nem voltak annyira kedvezőek, mint a Csurgóé, ezért örömmel csaptam

Varga János

elnök úr tenyerébe." A Csurgó elnöke hozzáfűzte, a klub még kettő vagy három játékossal szeretne erősíteni: nemzetközi szintű kapust és/vagy jobbkezes átlövőt, valamint irányítót keres az alapozást július 11-én Bakó Botond edzővel kezdő, s az ősztől jelentős bajnoki előrelépést remélő egyesület - olvasható az nso.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.