Sport

Atlétika: új tag a Titán TC-ben

Atlétika: új tag a Titán TC-ben

2011. június 3., péntek
Atlétika: új tag a Titán TC-ben

Molnár Mihály a Napraforgó Futóklub megszűnésével a Titán TC atlétikai szakosztályához csatlakozott.

A szegedi atléták közül páran meglepődtek, amikor olvasták, hogy egy jó eredményekkel és közösséggel, versenyzőkkel rendelkező futóklub megszűnt.

Molnár Mihály

nem sokat teketóriázott, mert ő, ahogy mondta, mindig szeret valahova tartozni, megkereste a Titán TC atlétikai szakosztály edzőjét,

Menyhárt Zoltánt

. Az egyeztetések után Misi bácsi úgy döntött, hogy a következő versenyeken már a Titán színeiben áll rajthoz. Versenyeire a megszokott edzésmódszereivel készül, ami a heti 120 km futást is eléri, és a korát meghazudtolva résztávozik heti kétszer. Április elején a debreceni maratonon legjobbnak bizonyult korosztályában (3:38’30), ami jó előjel volt a májusi versenyekre. Május 22-én a vajdasági Zomboron rendezett félmaratonin 1:43’00 idővel nyert a 60 év feletti kategóriában. Az elmúlt hétvégén, egyik legkomolyabb versenyén ismét elsőként ért célba a 65 év felettieknél, mivel Misi bácsi 1944-ben született, a rendezők jóvoltából a megszokott 1944-es rajtszámmal indult és győzött a Hegyek Királya elnevezésű futóversenyen. Idei diadalával megvédte tavalyi címét és reméli, hogy a június 25-én lévő Alpok Királya futóversenyen is jó eredményt ér el. A hazai versenyen három nap (30-40-21 km) alatt 91 kilométert teljesítenek a futók, míg az osztrákoknál 56 km a táv, de egy nap alatt. Misi bácsi egy igazi példakép lehet azok a fiatalok előtt, akik a tanulás és munka mellett akarnak elérni sikereket, illetve egészséges környezetben tervezik életüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.