Sport

Vízilabda: Németországban is győzött a Merész-csapat

Vízilabda: Németországban is győzött a Merész-csapat

2011. május 2., hétfő
Vízilabda: Németországban is győzött a Merész-csapat

A magyar női vízilabda-válogatott három gólos győzelmet aratott Németország ellen idegenben az Európa-bajnoki selejtező A csoportjában.

Merész András

alakulata - soraiban

Drávucz Ritával

és

Tóth Ildikóval

- 16-13-as győzelmet aratott Wuppertalban a házigazda németek ellen. Gyakorlatilag már a harmadik negyed végére eldőlt a találkozó, amikor válogatottunk már hat góllal (15-9) is vezetett. Az utolsó játékrészt ugyan 4-1-re hozták a hazaiak, ám ez nem fenyegette a magyar válogatott győzelmét (16-13). A magyar együttes újabb sikerével továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti az Európa-bajnoki selejtező A csoportját, eddig mindhárom riválisát, a németeket, a franciákat és a szlovákokat is nagyon könnyedén győzte le, s jelenleg már karnyújtásnyira van a 2012-es eindhoveni Európa-bajnokságtól, ahová az első kettő jut tovább a kvartettből.

Női vízilabda Európa-bajnoki selejtező A csoport, 3. forduló:

Németország-Magyarország 13-16 (4-6, 3-6, 2-3, 4-1)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.