Sport

Visszatér a magyar labdarúgás a közszolgálati televíziókba

Visszatér a magyar labdarúgás a közszolgálati televíziókba

2011. május 5., csütörtök
Visszatér a magyar labdarúgás a közszolgálati televíziókba

A következő idényben várhatóan újra NB I-es labdarúgó-mérkőzéseket közvetít a Magyar Televízió. Riskó Géza, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sportfőszerkesztője a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSUSZ) honlapján csütörtökön megjelent interjúban elmondta: az MTV várhatóan a válogatott összecsapásait is műsorára tűzi.

"Természetesen a közszolgálati médiában kiemelten foglalkozunk a jövőben nemcsak a magyar labdarúgással, hanem tervezzük a jövőt az Európa-bajnoksággal és a Bajnokok Ligájával kapcsolatban is - fogalmazott

Riskó Géza

. - Mindig is elkötelezettje voltam a magyar labdarúgásnak. Hat éve, amikor agyba-főbe támadták a magyar focit, naponta gúnyolódtak a csapatokon és a játékosokon, a Duna Televízió felvállalta a közvetítéseket, és a köztudattal ellentétben szinte minden héten a legnézettebb műsor a bajnoki mérkőzések közvetítése." Riskó - aki a Duna TV sportfőszerkesztője volt - hozzátette: nem egyszer több mint egymillióan kapcsolódtak be a bajnoki közvetítésekbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.