Sport

Kosárlabda: két vereséggel alsóházban a Szedeák-kadett

Kosárlabda: két vereséggel alsóházban a Szedeák-kadett

2011. május 26., csütörtök
Kosárlabda: két vereséggel alsóházban a Szedeák-kadett

Az országos bajnokság döntőjének első napján a Falco és a Kecskemét is túl erősnek bizonyult Molnár Csaba tanítványai számára.

Pasaréten csütörtökön megkezdődtek a férfi kadett korosztály (1995-1996-osok) országos nyolcas fináléjának küzdelmei. A résztvevőket két négyes csoportba osztották. A Piros csoportban a házigazda Vasas MKB Euroleasing Elite Basket mellett az Atomerőmű SE, a Kaposvári SI Delfinek és a DEAC DSI, míg a Fehér jelű kvartettben a Falco KS Szombathely/A, a Kecskeméti SI/A, a Körmendi Törpördögök és a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák/A kapott helyet. A

Molnár Csaba

vezette szegedi gárda ez első játéknapon két mérkőzést is lejátszott, s mindkettőt elveszítette. A szombathelyiek viszonylag simán verték a mieinket (akik között többen is helyet kaptak a serdülő korosztályban bronzérmes alakulatból), míg a kecskemétiekkel az utolsó negyedig partiban voltak a Tisza-partiak, ám a végére sajnos elfogyott az erő és a lendület. Pénteken a Körmend következik majd, ebben a csatában már az 5-8. helyekért történő további küzdelmekre készülhet a Szedeák, mivel eldőlt, hogy a csoportból a Falco és a Kecskemét jut az elődöntőbe.

A Szedeák kadettcsapatának tagjai:

Arany János, Búzás Ádám, Gardi Máté, Gárgyán Levente, Kelemen Bence, Kereszty Domos, Liszkai Dávid, Maronka Áron, Masa Tamás, Mike János, Révész Ádám, Sánta Bence, Szatmári Barnabás, Verba Barna. Vezetőedző: Molnár Csaba.

Férfi kosárlabda kadett országos bajnoki döntő, Budapest, Pasaréti út, 1. nap:

Fehér csoport:

Falco KS Szombathely/A - Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák 84-45 (25-5, 25-9, 16-19, 18-12). Szedeák:

Verba B. 14, Liszkai D. 8, Mike J. 8, Masa T. 5/3, Kereszty D. 4, Gárgyán L. 4, Gardi M. 2, Búzás Á. 2, Kelemen B., Szatmári B., Maronka Á., Révész Á. Vezetőedző: Molnár Csaba. Molnár Csaba:

"Kezdésnek elég rossz volt."

Kecskeméti SI/A - Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák 88-70 (27-28, 18-15, 11-15, 32-12). Szedeák:

Búzás Á. 28/12, Masa T. 18/6, Verba B. 7, Mike J. 6/3, Szatmári B. 6, Maronka Á. 5/3, Gardi M., Kelemen B., Révész Á., Liszkai D., Kereszty D., Gárgyán L. Vezetőedző: Molnár Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.