Sport

Kézilabda: tízgólos SZKKSE-győzelem Orosházán

Kézilabda: tízgólos SZKKSE-győzelem Orosházán

2011. május 4., szerda
Kézilabda: tízgólos SZKKSE-győzelem Orosházán

Megnyerte hétvégi mérkőzését a Szeged-Dorozsma-Algyő KSE az Orosházi NKC otthonában a női kézilabda NB I/B 22. fordulójában. Az ifjúságiak sajnos nem szerepeltek ilyen jól, súlyos vereséget szenvedtek a hazaiaktól.

Mindkét félnek fontos volt, hogy nyertesként kerüljön ki az összecsapásból: az Orosházának minden pont kincset ér, hiszen a 13. helyen állnak, a Szeged pedig meccsvesztés esetén hátracsúszott volna a tabellán. Szerencsére

Dankó Ervin

játékosai jól teljesítettek, már az első félidőben kétgólos vezetésre tettek szert, ám ekkor még a hazaiak lépést tudtak tartani. A szünet után az SZKKSE még nagyobb lendületre váltott, tovább növelte a különbséget, végül tízgólos győzelmet aratott (33-23).

Női kézilabda NB I/B 23. forduló:

Orosháza - Szeged KKSE 23-33 (10-12)

Orosháza, Városi Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Kóródi, Major.

Szeged KKSE-Algyő:

DOBÓ - Mészáros, Szögi 4, ASZTALOS 6, Dávid 3, Antal 4, GAÁL 5.

Csere:

Márton, Vadászy 4, Varga 1, Ács, SZOMBATI 6, Vér, Farkas.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

"Egy jó első félidőt és egy zseniális második félidőt produkáltunk. Tartottunk a mérkőzéstől, de kiváló játékvezetés mellett nem hagytunk esélyt. Megmutattuk hogyan kell kézilabdázni. Az ellenfél játéka nem lepett meg minket. Ismertük az ellenfél taktikai repertoárját és mindig reagáltunk is rá. Mindig volt olyan játékosunk aki vitte hajót magával. Jó most dorozsmai edzőnek lenni. A győzelmet Dobó Andinak és most született gyermekének ajánljuk!"

Ifjúsági mérkőzésen:

Orosháza - Szeged KKSE 30-18

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.