Sport

Kézilabda: magabiztos SZKKSE-diadal az Eger ellen

Kézilabda: magabiztos SZKKSE-diadal az Eger ellen

2011. május 10., kedd
Kézilabda: magabiztos SZKKSE-diadal az Eger ellen

Szombaton az egri Eszterházy KFSC-GMR együttesét fogadta a Szeged-Dorozsma-Algyő KSE, a női kézilabda NBI/B 23. fordulójában.

A meccset már az elejétől kezdve uralta a hazai gárda, a védekezésben jól teljesítettek a lányok, és a támadásokat szépen vezették le. Működtek a begyakorolt a figurák, és a lövések is legtöbbször gólban végződtek. Az első félidő végén akadt meg kicsit a szekér, a hazaiak leeresztettek, míg az ellenfél magára talált és sikerült kisebbre csökkentenie a különbséget, de még így is hatgólos hazai vezetéssel ért véget a játékrész. A szünet után az SZKKSE ismét magához ragadta az irányítást, és magabiztosan folytatta a játékot,. végül 35-25-ös győzelmet aratott.

Női kézilabda NB I/B 23. forduló:

Szeged KKSE-Algyő - Eger 35-25 (18-12)

Szeged, Orczy-középiskola, 150 néző. Vezette: Murvai, Buzogány, Szilvási.

Szeged KKSE-Algyő:

DOBÓ - Mészáros, VARGA 7, ASZTALOS 8, SZÖGI 7, ANTAL 5, GAÁL 4.

Csere:

Márton, Vadászy 2, Dávid 2, Szombati, Ács, Vér, Farkas.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

„A támadójátékunk rendkívül hatékony volt. Azt kértem a lányoktól hogy az első perctől fogva vegyük át az irányítást és ne engedjük ki a kezünkből. Az ellenfél mindent megpróbált, hogy megállítson minket. A játékosaim mindig reagáltak a változtatásokra és remek első félidő után, a második félidőben okosan játszva szereztük meg a győzelmet. Ritkán mondok ilyet, de ez a nagy különbségű győzelem is teljesen megérdemelt.”

Ifjúsági mérkőzésen:

Szeged-Dorozsma-Algyő KSE - Eszterházy KFSC 23-29

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.