Sport

Kézilabda: kikapott, de már biztosan második a KSZSE + FOTÓK

Kézilabda: kikapott, de már biztosan második a KSZSE + FOTÓK

2011. május 18., szerda
Kézilabda: kikapott, de már biztosan második a KSZSE + FOTÓK
A KSZSE vasárnap a Marosmenti NKSE csapatát fogadta az Etelka sori csarnokban a női kézilabda NB II Dél-Keleti csoportjának rájátszásmérkőzésén, és ismét vesztesen hagyta el a pályát, azonban az eredmények szerencsés alakulása után az előző hétvégén már eldőlt, hogy ezüstérmes lesz az NB II-es bajnokságban, mely az elmúlt évi 8. helyhez nagy előrelépés. A bronzéremért küzdő makói csapat ellen nem sikerült feledtetni a Kistelek elleni vereséget. Az ifik mérkőzésén a felkészültebb csapat győzött magabiztosan a derekasan küzdő makói lányok ellen. Örömteli hír, hogy Horváth Dorka és Puhalák Szidónia meghívást kapott a magyar serdülőválogatott kétnapos felkészülésére, melyre Budapesten kerül sor május 22-23-án.

Női kézilabda NB II Dél-Keleti csoport, rájátszás, 8. forduló:

Kézilabda Szeged SE - Marosmenti NKSE 21-26 (14-15) Szeged, Etelka sor, 50 néző. Vezette: Bodor, Szöllősi. KSZSE: Szalma D. - Horváth, Szalma N., TÖRÖK 7, Miklós, FORGÓ 7, Draxler D. 1. Csere: ALMÁSI (kapus), Draxler O. 3, SEBESTÉNY 3, Kovács, Tótváradi S., Szabó. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "Megérdemelten győzött a makói csapat, mióta gyakorlatilag eldőlt, hogy másodikak leszünk nem találjuk a játék fonalát."

Női kézilabda NB II Dél-Keleti csoport, rájátszás, 8. forduló, ifjúsági mérkőzés:

Kézilabda Szeged SE - Marosmenti NKSE 28-20 (13-11)KSZSE: Mészáros - Bernátsky 1, Horváth 4, TÓTVÁRADI S. 7, SEBESTÉNY 5, Szabó 1, Kis 3. Csere: DEÁK 4, Balog 1, Speth 2, Répás 1, Giricz. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "Hoztuk a kötelező győzelmet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.