Sport

Kézilabda: győzelemmel zárta az évet az SZKKSE

Kézilabda: győzelemmel zárta az évet az SZKKSE

2011. május 26., csütörtök
Kézilabda: győzelemmel zárta az évet az SZKKSE

Győzelmet aratott a Szeged-Dorozsma KSE a női kézilabda NB I/B 25. fordulójában, a Csömör KSK ellen hazai környezetben.

A meccs nehézkesen indult, az ellenfél meglépett. A hazai csapatnak össze kellett kapnia magát, és sikerült a hátrányt fokozatosan ledolgozni. Ám az első félidő még így is 12-14-es állással ért véget. A második játékrészben ugyan nem sikerült azt a jó játékot nyújtani, amit az utóbbi időben mutatott a csapat, akaratukkal mégis áthidalták a hullámvölgyet, és átvették a vezetést. A végjáték izgalmasan zajlott, de végül a hazaiak kerekedtek felül, így győzelemmel, az ötödik helyen zárta az évet az SZKKSE.

Női kézilabda NB I/B 25. forduló:

Szeged KKSE - Csömör KSK 27-26 (12-14)

Szeged, Orczy-középiskola, 100 néző. Vezette: Arnold, Temesi.

Szeged KKSE-Algyő:

DOBÓ - VADÁSZY 7, Varga, Asztalos 4, Szögi 5, Antal 2, Gaál 2.

Csere:

Márton, Szombati 1, Ács, Mészáros, Vér, DÁVID 6.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

„Óriási volt a tét. Nem játszottunk jól, viszont annál nagyobb szívvel. Az első félidőben nagy hátrányt szedtünk össze, amit a szünetre csökkenteni tudtunk. Az öltözőben azt mondtam a lányoknak, nyissunk egy utolsó hajrát a bajnokságban, és mutassuk meg, kik vagyunk. A második félidőben agresszívan és óriási akarattal védekeztünk. Átvettük a vezetést, majd ötgólos előnybe kerültünk. A végére egy kicsit szorosabb lett az eredmény. Boldog vagyok, hogy elértük a célkitűzést és az élmezőnyben végeztünk. Talán még erőn felül is…”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.