Sport

Labdarúgás: legyűrte a Sándorfalva az IKV-t

Labdarúgás: legyűrte a Sándorfalva az IKV-t

2011. április 17., vasárnap
Labdarúgás: legyűrte a Sándorfalva az IKV-t

Nem bírt az éllovassal az IKV Alsóváros a megyei III. osztály szombati mérkőzésén: a Sándorfalva II. a Szabadság térről is három ponttal a zsebében tudott távozni. A hazai együttesnek lett volna lehetősége a pontszerzésre, de kimaradtak a ziccerek, így nem jött össze a bravúr.

Az első huszonöt perc az ötletesen kezdeményező középpályásaik révén a vendégek fölényében telt el az alsóvárosi derbin, és nem érdemtelenül jutottak kétgólos előnyhöz. Erről nem véletlenül tartják az edzők, a lehető legveszélyesebb állás, azonban a hazaiak szünet előtti találata felcsillantotta a reményt pontszerzésre. Fordulást követően lendületesen kezdett a listavezető, több ígéretes helyzetet alakított ki

Farkas I.

kapuja előtt, de ezeket rendre el is hibázták támadóik. Majd kiegyenlítetté vált a játék, az Alsóvárosnak két alkalommal is megvolt a lehetősége a döntetlenre: előbb

Polyák P.

, majd

Hüvös L.

is a kapusba lőtt tiszta ziccerből. A sándorfalviaknak a hajrában lőtt gól jelentette a három pont bebiztosítását. A 25. forduló vasárnapi eredményeitől függetlenül az IKV Alsóváros 34 ponttal továbbra is a tabella 8. helyét foglalja el, míg az 55 pontos Sándorfalva II. megerősítette vezető pozícióját. Hír még az IKV háza tájáról, hogy a szerdai, Deszk elleni mérkőzés elmarad (munkahelyi elfoglaltság miatt többen jelezték távollétüket). Jövő vasárnap a hasonló játékerőt képviselő Csongrád II. otthonába lép pályára Kiss Ferenc együttese.

A megyei III. osztály 25. fordulójában:

IKV Alsóváros SE

– Sándorfalva SK II. 1-3 (1-2).

Szeged, Szabadság tér. 150 néző, vezette: Csillik (Nagy N.).

IKV Alsóváros:

Farkas I. – Török J., Martonosi T., Kéri, Vér – Daróczi, Takács P., Szepesi (Bondár 80'), Csúcs Á. (Pipicz 60') – Polyák, Martonosi A. (Hüvös L. 55'). Edző: Kiss Ferenc.

Sándorfalva II.:

Kertész – Jójárt, Horváth, Kiss P., Erdei, Antal, Körmendi I. (Péter A. 46'), Táborosi A., Csúri, Fischer (Gajdacsi 55'), Szabó N. Edző: Puskás István.

Gólszerző:

Polyák P. (37'), illetve Kiss P. (5'), Táborosi A. (29'), Csúri (83')

Sárga lap:

Hüvös L. (79'), Kéri (87')

Kiállítva:

Martonosi (87') – második sárga után

A gólok krónikája:

5. perc:

Kiss P. középről, mintegy 25 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot; 0-1.

29. perc:

Táborosi A. a jobb oldalon elfutott, és a kiinduló kapus mellett 14 méterről a kapu ű közepébe helyezte a labdát, 0-2.

37. perc:

Szepesi ívelte a játékszert a védők közül kilépő Polyák P.-hez, és a csatár a kapus mellett is elhúzta a labdát, majd közelről a hálóba helyezett; 1-2.

83. perc:

Csúri közelről talált a hazai hálóba; 1-3.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.