Sport

Kézilabda: KSZSE-pont Bácsbokodról + FOTÓK

Kézilabda: KSZSE-pont Bácsbokodról + FOTÓK

2011. április 13., szerda
Kézilabda: KSZSE-pont Bácsbokodról + FOTÓK
Szombaton Bácsbokodon játszott a KSZSE sorsdöntőnek tűnő mérkőzést, hiszen megvolt az elméleti lehetőség a bajnoki címre is a női kézilabda NB II Dél-Keleti csoportjának rájátszásában. Elmélet, elmélet maradt. A szegedi csapat pontot vesztett, így marad realitásnak az ezüstérem. "Nagy a valószínűsége, hogy ebben az idényben nem kezdtünk még ennyire rosszul egy mérkőzést" - számol be tapasztalatairól Szalma Dóra, a KSZSE hálóőre. "Arra kaptuk fel a fejünket, hogy a hazaiak folyamatosan lerohannak minket, holott fizikálisan nekünk kellett volna fölényben lennünk. Szó szerint rémálom volt az eredményjelzőn a 6-1-es, illetve a 8-2-es eredményt látni. A félidő olyan eredményt hozott, ami normális esetben végeredménynek születik (22-17). A második félidőre összekaptuk magunkat, de loholni az eredmény után senkinek sem leányálom…" A kiváló kapus beszámolója szerint a bírókat is érheti bőven kritika, hiszen hagyták a meccset eldurvulni, s ezt büntetőkkel kompenzálták. "Végül sikerült ledolgozni a lemaradásunkat, és fej-fej mellett haladtunk. Másfél fél perccel a vége előtt 34-34-nél kaptunk a győzelemre egy esélyt, hetest ítéltek, de sajnos nem sikerült értékesíteni, így az egyik pont elszállt. Ettől függetlenül mindenki nagyot küzdött, a hétgólos hátrány ledolgozása mindenkiből sok energiát vett ki" - zárja gondolatait Dóra, aki a találkozón remek formában védett.

Női kézilabda NB II Dél-Keleti csoport, felsőházi rájátszás, 4. forduló:

Bácsbokodi NKSE - Kézilabda Szeged SE 34-34 (22-17) Bácsbokod, 100 néző. Vezette: Kézsmárki, Terbe. KSZSE: Almási D. - Horváth 3, FORGÓ 8, Homoki, MIKLÓS 2, DRAXLER O. 10, Grandjean. Csere: SZALMA D. (kapus), Puhalák 4, SZALMA N. 4, Sebestény, Kovács, Török 2, Draxler D. 1. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "Győzni jöttünk, de a 15. percben már hétgólos hátrányba kerültünk. Nehéz eldönteni, hogy szereztük vagy elveszítettük azt az egy pontot."

Női kézilabda NB II Dél-Keleti csoport, felsőházi rájátszás, 4. forduló, ifjúsági mérkőzés:

Bácsbokodi NKSE - Kézilabda Szeged SE 32-36 (19-19) Bácsbokod, 100 néző. Vezette: Kézsmárki, Putnoki. KSZSE: Almási - Bernátsky 3, Sebestény 2, TÓTVÁRADI 12, Giricz 1, NÉMET 5, Kovács 1. Csere: Mészáros (kapus), Kis 2, Horváth, PUHALÁK 7, Deák 2, Répás 1. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "Mindkét csapat a góllövéssel volt elfoglalva, melyből mi vizsgáztunk jobban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.