Sport

Kézilabda: győznie kell az SZKKSE-nek Orosházán

Kézilabda: győznie kell az SZKKSE-nek Orosházán

2011. április 30., szombat
Kézilabda: győznie kell az SZKKSE-nek Orosházán
szkkse

Május elsején 18 órától Orosházán lépnek pályára a Szeged-Dorozsma-Algyő KSE játékosai az NB I/B Keleti csoportjának soron következő fordulójában. A 13., azaz kiesőhelyen álló vendéglátók ellen be kellene húznia a két pontot Dankó Ervin tanítványainak, akik egy esetleges vereség esetén jelenlegi 8. helyükről, akár három helyet is visszacsúszhatnak.

Az Orosházi NKC-nak kevés esélye van már, hogy elmozduljon a kiesőhelyről, ám szinte biztos, hogy ennek dacára is minden követ meg fognak mozgatni a győzelem érdekében hazai pályán. Épp ezért az SZKKSE kézis lányainak nagyon kell majd hajtaniuk, végig fegyelmezetten és koncentráltan kell játszaniuk, hogy idegenben eredményre jussanak. Az őszi fordulóban a hazai meccsen 31-26-ra gyűrték le az Orosházát, de azóta adódtak változások a kereten, sok csapattag távozott.

Dankó Ervin

vezetőedző a védekezés fontosságára hívta fel játékosai figyelmét, a vezetőedző szerint a védelem megfelelő működése a meccs kulcsmomentuma lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.