Sport

Kézilabda: esélyt sem hagyott a Picknek a Flensburg

Kézilabda: esélyt sem hagyott a Picknek a Flensburg

2011. április 3., vasárnap
Kézilabda: esélyt sem hagyott a Picknek a Flensburg
Múlt szombati egygólos hazai veresége után vasárnap este Flensburgban lépett pályára a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. Egy gólos hátrányt kellett volna ledolgoznia a csapatnak, tizenhárom gólos vereség lett belőle, így a Veszprém tegnapi kiesése után a Pick is búcsúzott a sorozattól. Kiesett a Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, miután a hazai vereségét követően vasárnap idegenben 33-20-ra ismét kikapott a német Flensburgtól. A magyar csapat a mostani kudarc révén kettős vereséggel, 60-46-os összesítéssel maradt alul a párharcban. A Szeged búcsújával nem maradt magyar együttes a BL-ben, mivel a Veszprémet szombaton a Barcelona ejtette ki. Fahlgren és Katzirz Dávid góljai vezették fel a találkozót, de utoljára 2-2-nél volt döntetlen az állás, ugyanis ettől kezdve a Flensburg meglépett a magyar csapattól. Eggert az egész meccsen tarthatatlannak bizonyult, összesen 14 gólt dobott. A Pickben Törő Szabolcs tartotta a lelket, de ő egymaga kevés volt ahhoz, hogy elkerülje a csapat a kiütéses vereséget. A németeknél Szilágyi Viktor három, Mocsai Tamás két góllal vette ki részét csapata diadalából.

Férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, visszavágó:

SG Handewitt-Flensburg - Pick Szeged 33-20 (18-8) Flensburg, Campushalle, 6500 néző. Vezette: Dentz, Reibel (franciák). Flensburg: BEUTLER – SVAN 5, Mocsai 2, Szilágyi 3, Heinl 3, BOESEN 3, EGGERT 14. Csere: Rasmussen (kapus), Fahlgren 3, Mogensen 1, Knudsen, Dibbert. Vezetőedző: Ljubomir Vranjes. Pick Szeged: Mikler – Teimel, Butenko 1, Sulc 1, Herbert 3, Katzirz 2, TÖRŐ 7. Csere: Tatai (kapus), Lékai 2, Zubai 1, Nagy, Bajorhegyi 1, Baláz 2, Grünfelder. Vezetőedző: Skaliczki László. Kállítások: 8 perc, ill. 12 perc. Hétméteres: 8/6, ill. 5/2. Továbbjutott: a Flensburg kettős győzelemmel, 60-46-os összesítéssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.