Sport

Ismét megrendezik a Kikelet Kupát Újszegeden

Ismét megrendezik a Kikelet Kupát Újszegeden

2011. április 8., péntek
Ismét megrendezik a Kikelet Kupát Újszegeden

A Tisza Volán SC Labdarúgó Szakosztálya április 23-án, szombaton 10 órától ismét megrendezi a Kikelet kupát, immár negyedszer az újszegedi Kisstadionban, 2004-ben született játékosok részére, mellyel célja játéklehetőséget biztosítani utánpótlás korú labdarúgók részére.

A tornára 2004. január 1. után születettek jelentkezését várják 6 fős (4 kezdő + 2 csere) csapatokban formájában. A rövid játékidő miatt érdemes két csapattal nevezni, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson. Az április 23-án, szombaton, délelőtt 10 órától, az újszegedi sportcsarnokkal szemben található Kisstadionban (Szeged, Derkovits fasor 1-3) megrendezendő eseményre 1 csapat esetén a nevezési díj 6000 forint/csapat, 2 csapat nevezése estén pedig 5000 forint/csapat, melyet a helyszínen, számla ellenében kell kiegyenlíteni. A mérkőzéseken kívül a szervezők gondoskodnak célba lövő versenyről és lövőerő mérésről is, utóbbi díja 100 forint/3 próba. A legügyesebb leendő ifjú futballcsillag különdíjban részesül. A helyszínen természetesen büfé is üzemelni fog. A IV. Kikelet Kupára a nevezési határidő 2011. április 17., vasárnap, jelentkezni pedig a

mnecsacsa@invitel.hu

e-mail címen, vagy telefonon, Molnár Tibornénál a 06-70/375-1014-es számon lehet. A szervezők minden érdeklődőt, nézőket, gyermekes családokat nagy szeretettel várnak az egész napos labdarúgó-eseményre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.