Sport

Kézilabda: hazai SZKKSE-vereség a Halastól

Kézilabda: hazai SZKKSE-vereség a Halastól

2011. március 23., szerda
Kézilabda: hazai SZKKSE-vereség a Halastól

Legutóbb hazai pályán csapott össze a Szeged–Dorozsma–Algyő KSE női kézilabda csapata a Kiskunhalas NKSE együttesével az NB I/B 19. fordulójában. A papírforma érvényesült, sajnálatos módon vesztes meccset tudhatnak maguk mögött a szegediek.

Az itthoni mérkőzéseket mostanában rosszul indítják a lányok. Ez pénteken is így történt: nem sikerült értékesíteni a ziccereket, technikai hibák csúsztak be, a védekezés nem zárt rendesen. Ennek köszönhetően már hamar nagy előnyt kovácsolt magának az ellenfél, a hazaiak pedig hiába igyekeztek, ezt a hátrányt nem tudták lefaragni. Ráadásul piros lappal is sújtották a csapatot, így a félidő 13-19-es állással zárult. A második játékrész hasonlóan zajlott mint az első. A szegediek hiába akartak, nem jött össze a felzárkózás. A kapus elleni párharcban is sokat hibáztak a lányok, hiába tudták hova kell lőni a labdát. Az utolsó tíz percre már elfogyott a lendület, és igen nagy különbséggel ért véget a mérkőzés.

Dankó Ervin

együttese ezzel a vereséggel jelenleg 18 ponttal a nyolcadik helyen áll a bajnokságban.

Női kézilabda NB I/B, 19. forduló:

Szeged KKSE-Algyő-Kiskunhalas 28-42 (13-19)

Szeged, Orczy István Általános Iskola tornaterme. Vezette: Szécsi M., Szőke I.

Szeged KKSE-Algyő:

Dobó - Mészáros , Varga 6, Asztalos 3, Szögi 6, Antal 2, Gaál 6.

Csere:

MÁRTON, Szombati, Ács, Szijj , Vér 2, Farkas , Dávid 3.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin vezetőedző szűkszavúan nyilatkozott:

„Hullámvasúton ülünk… Nem könnyű a helyzetünk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.